iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   Kabel vraag (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/76650-kabel-vraag.html)

Bijlie 01-11-10 14:22

Kabel vraag
 
Beste allemaal,

Even een korte vraag, ik wil graag mijn iPhone aansluiten aan mijn versterker. Nu heb ik al een 3.5 jack to tulp kabel in mijn versterker zitten (om bv mijn lapetope aan te sluiten). mijn vraag is nu kan ik gewoon de 3.5 jack in mijn iphone aansluiting doen zonder dat de iPhone stuk gaat.

Ik vraag dit omdat mijn vorige iPhone een defect had aan een of andere "switch box" hierdoor kon ik de telefoon wel opnemen maar hoorde ik niets via de gewone speaker, als ik een koptelefoon aansloot of de speaker functie gebruikte werkte mijn iPhone gewoon. Ik gebruikte toen een hoofdtelefoon met een normale 3.5 jack en niet eentje waarbij je ook de opneem functie hebt (dus eentje met drie ringetjes zeg maar). Toen kreeg mijn telefoon dit probleem. Ik ben bang dat mijn telefoon weer stuk gaat, misschien was dit gewoon toeval maar voor de zekerheid.

Groeten,

Bijlie

wouter1981 01-11-10 14:26

Een 3.5mm jackplug is gewoon te gebruiken. De kans dat de headjack van je iPhone kapot gaat is net zo klein als met de originele headset.

Snufie 01-11-10 14:37

Door een afgeschermde kabel met aan de ene kant een stereo 3,5 mm jack en aan de andere kant twee tulp (chinch) stekkers te gebruiken breng je de (stereo) audio naar de (stereo) line ingangen van je versterker.
Zo een jack heeft twee ringetjes, een klassieke stereo jack dus.
Dit is wat je nodig hebt.

Bijlie 01-11-10 15:05

@Snufie,

Wat voor kabel ik nodgi is mij wel bekend, ging mij er om of de klassieke stereo jack (mooi omschrijving by te way)mijn iPhone kan stuk maken.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:04.