iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   SysEx dumps via MIDI Mobilizer? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/79198-sysex-dumps-via-midi-mobilizer.html)

Ruben.cc 03-12-10 20:26

SysEx dumps via MIDI Mobilizer?
 
Ik ben de blije bezitter van een MIDI Mobilizer voor mijn iPhone/iPad. Vooral nu ik het even zonder Mac moet stellen ben ik er erg happy mee omdat ik via Music Studio nog gewoon lekker muziek kan blijven maken met mijn diverse synthesizers.

Ik ben echter nog op zoek naar een programma, als dat bestaat, om bestanden met SysEx dumps (.syx bestanden) naar mijn synths te sturen zodat ik fijn met nieuwe patches kan blijven rommelen.

De MIDI Memo app die bij de MIDI Mobilizer hoort kan wel SysEx dumps opnemen, terug sturen en versturen per mail e.d., maar ik zoek juist een manier om gedownloade .syx bestanden naar mijn MIDI apparaten te sturen welke ik niet van tevoren zelf heb gedumpt.

Ik heb al geprobeerd om op mijn (gejailbreakte) iPhone zelf de .syx bestanden in de lijst van MIDI Memo toe te voegen, maar dit resulteert alleen maar in een permanente crash van de app. Blijkbaar hanteert MIDI Memo een eigen formaat wat niet compatible is met standaard .syx bestanden.

Weet iemand een app of truukje om SysEx dumps via mijn iPhone/iPad te versturen over de MIDI Mobilizer?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:48.