iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   Bluetooth probleem VW touch adapter (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/79705-bluetooth-probleem-vw-touch-adapter.html)

kouwie 10-12-10 10:34

Bluetooth probleem VW touch adapter
 
Hoi,

ben in het bezit van een Iphone 4 en heb sinds woensdag spontaan problemen met de touch adapter in mijn VW Golf VI. Hiervoor heeft het zo'n driekwart jaar gewerkt zonder problemen, met 3gs en 4.

Tijdens een gesprek viel de verbinding weg en sindsdien wanneer ik mijn Iphone pair, restart de touch adapter zich. Ik heb de adapter al geprobeerd bij een collega in zijn vw, daar doet deze het prima ( ook met mijn toestel ), hierna heb ik een Iphone 4 van een collega getest in mijn auto, en dat werkt ook prima.
Het lijkt dus niet aan de adapter te liggen, maar weet dus niet of het aan mijn telefoon ligt, gezien deze bij mijn collega in de auto probleemloos werkt.

Ik heb de iphone op 4.1 draaien en reeds opnieuw voorzien van firmware, ook heb ik de adapter gereset naar fabrieksinstellingen maar allemaal zonder resultaat.
Op het VW formum zijn meerdere mensen met dit probleem, echter zonder oplossing.
VWForum.nl • Toon onderwerp - Touch adapter bluetooth adapter blijft herstarten! • Volkswagen Algemeen - Touch adapter bluetooth adapter blijft herstarten!

Iemand hier een idee?

kouwie 11-12-10 10:02

Het is opgelost :d

Het zat in mijn contactenlijst, deze synchroniseert met mijn werk, daar zat blijkbaar een contact tussen met aparte tekens. Hierdoor klapte de adapter eruit tijdens het laden van de contactlijst.

geitemuil 27-05-11 13:56

Ha kouwie,

Ik heb hetzelfde probleem, maar zie in mijn contactenlijst geen rare tekens staan. Om welke tekens ging het bij jou? Mogen + en & tekens wel?

kouwie 27-05-11 15:15

Mijn suggested contacts in Outlook werden mee gesynchroniseerd, hier stonden ook mailadressen in waarmee de adapter niet overweg kon blijkbaar. Ik heb niet precies getest op welk teken het fout gaat.

Ik heb er een paar verwijderd en daarna werkte het weer, maar het zit hem in mailadressen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:32.