iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   Externe microfoon voor iPhone 4 (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/82156-externe-microfoon-voor-iphone-4-a.html)

phonggie 11-01-11 19:33

Externe microfoon voor iPhone 4
 
Hoi,

Ik wil graag binnenkort goedkoop muziek opnames met mijn iPhone 4 maken. Met de ingebouwde microfoon is het natuurlijk nog niet goed. Bestaat er een goedkoop externe microfoon aansluiting voor in je Dock-aansluiting? ik heb het opgezocht maar het te ingewikkeld voor me.

2e optie wil ik mijn Shure SM58 microfoon met een verloopstukje willen aansluiten op de iPhone 4, Ik heb het opgezocht maar er stonden allemaal dingen bij waardoor ik dacht dat ik toch maar hulp nodig had op dit forum.

alvast bedankt:)

ZZTopSpeed 12-01-11 10:58

Een leuke optie is Blue Mikey. Veel muzikanten gebruiken deze microfoon om opnames te maken. Hij krijgt best goede recenties. Meer info staat hier: Blue Microphones | Mikey Hij kost 75 euro (even googelen)

Er is ook een bijpassende app te vinden in de app store (gratis). Een leuke mogelijkheid van de app is dat je de opname direct naar een ftp server kunt uploaden.

phonggie 12-01-11 19:35

Ik heb de blue mickey opgezocht en het blijkt dat het nu niet compatibel is met de nieuwe iPhone 4, omdat de dock connector blijkbaar is veranderd bij nieuwe apparaten:( De nieuwe iRig accessoires komt ook dus uit heb ik net gelezen.. maar dan is het eigenlijk handig om een verloopstukje te hebben omdat ik al een microfoon heb.

Weet iemand een verloopstukje van iPhone 4 naar XLR ? of is het niet zo simpel en speelt er nog iets bij?

Alvast bedankt:)

iWiefring 12-01-11 19:58

Volgens mij krijg je deze bij de iRig!

ZZTopSpeed 13-01-11 08:32

Ik zie inderdaad dat de Blue Mikey niet werkt met de iPhone4. Erg jammer, maar het lijkt mij dat als ze in de markt willen blijven op korte termijn toch met een nieuw model moeten komen. Tot die tijd is een veloopstukje het beste denk ik.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:24.