iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   De perfecte iPhone 4 docking / speaker station? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/83889-de-perfecte-iphone-4-docking-speaker-station.html)

jant90 03-02-11 12:44

De perfecte iPhone 4 docking / speaker station?
 
Ik was eens aan het rondsnuffelen in de MediaMarkt naar een mooi docking station voor mijn iPhone 4 die ik vooral ook als wekker wil gebruiken.

Omdat ik graag wakker wil worden met mijn eigen muziek is het denk ik wel zo handig om de iPhone de wekker functie te laten verzorgen, hiervoor gebruik ik nu de app iHome+Sleep het enige nadeel is dat deze niet een willekeurig nummer uit je muziek bibliotheek kan gebruiken, het grote voordeel is dat deze met een sound fade in kan werken waardoor je lekker rustig wakker wordt.

Omdat ik deze fade in graag bij mijn wekker wil gebruiken is het denk ik vooral van belang dat mijn iPhone het volume van de docking station kan besturen en dat het niet alleen mogelijk is het volume te besturen via een een knop op de docking station. Een docking station waarbij dit mogelijk is, is het Dr. Dre Docking Station, die vind ik alleen niet mooi en ook wel wat prijzig.

Kunnen jullie mij een docking station aanraden waarbij het volume door de iPhone bestuurd kan worden?

IGuardianI 16-02-11 14:30

Heb zelf laatst de Pioneer XW-Nas5 aangeschaft, en moet zeggen dat ik ontzettend onder de indruk ben van de kwaliteit en functionaliteit die hij geeft!
Muziek klinkt ontzettend goed en is zeker kamervullend, en de wekkerfunctie zit ingebouwd in het apparaat zelf. OOk kan je een eigen app gebruiken, die het geluid van de iphone doorstuurd naar de speakerdock. Deze zal dan netjes het geluid doorgeven;) Tevens zit er een radiofunctie op, bluetooth sharen, en tevens kan je een ander apparaat aansluiten dmv een line-in. Ook kan je de iphone op je tv aansluiten dmv van component en composite. De gehele set is bedienbaar met bijgeleverde afstandsbediening!

Kortom erg uitgebreid en een ontzettend mooi design apparaat!

Hoop dat je hier iets aan hebt;)

Mocht je nog vragen of foto's willen, laat het maar weten!

Sultan 06-04-11 21:34

Ik heb sinds een paar weken deze
Wireless Speaker Z515

ik kan met deze op de iphone de volume regelen.

Onyx 07-04-11 11:29

Waar je wel even op moet letten (en waar ik zelf last van heb) is dat, wanneer je je iPhone hebt voorzien van een bumper of ander soort bescherming, deze waarschijnlijk geen contact maakt met de dockplug.
Door de dikte van de beschermhoes past dat allemaal net niet dus geen opladen of andere leuke functies.
En om nu elke keer de hoes erom weg te halen..

Iets om rekening mee te houden ;)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:26.