iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   Wekkerradio van de HEMA (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/91613-wekkerradio-de-hema.html)

xidoos 24-05-11 15:53

Wekkerradio van de HEMA
 
Vandaag heb ik voor mijn Iphone 3GS de wekkerradio van de HEMA gekocht. In de folder stond dat deze alleen geschikt is voor Ipod en zelfs in de handleiding staat dit nog een keer aangegeven. Maar ik zou mezelf niet zijn om toch lekker eigenwijs te proberen of hij ook werkte met mijn Iphone.

En het werkt!

Behalve gewekt worden met de muziek van je eigen Iphone, kan je de wekkerradio ook gewoon als boxen gebruiken voor je Iphone. De Iphone is er makkelijk op te zetten d.m.v. de dock aan de bovenzijde van het apparaat. Er zit een snooze-functie en een sleep-timer op. En als laatste: er zit ook een afstandbediening(kje) bij die goed werkt met de Iphone!

Dit is niet bedoeld als reclame voor het product, maar naast veel negatieve berichten die altijd op internet te vinden zijn, mag er ook wel eens iets positiefs geplaatst worden :)

BTW: het apparaat kost 45 euro, ook wel iets anders dan de meeste wekkerradio's met Ipod-docks die op de markt te verkrijgen zijn...

Guest-20180925190238 24-05-11 16:16

"echt Heejma" :d


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:55.