iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   ervaring met ipig? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/91617-ervaring-ipig.html)

saar77 24-05-11 16:38

ervaring met ipig?
 
Ik heb gisteren een onwijs leuke gadget gekocht bij de media markt. Een ipig. Supergoed geluid en meteen een dockingstation die mijn iphone oplaad.
Maar mijn iphone stoort als een wezenloze op de ipig.

Volgens de verkoper is hij compatible met de iphone en ook online kom ik dat overal tegen.
Doe ik iets verkeerd?:confused:

mike709 05-06-11 16:40

Een vriend van mij heeft deze ipig ook en hij had problemen met zijn iphone 4 op dit apparaat. het werkte wel maar de afstandbediening werkte niet en je kon geen nummers skippen ofzo. Ik zie dat jij een 3GS hebt, die zou moeten werken maar het kan zijn dat het 3G stoort op je speakers. Probeer 3G eens uit te zetten en kijk dan wat hij doet?

iCulture 05-06-11 16:52

Als er op de verpakking of in de handleiding geen melding wordt gedaan van 'Works with iPhone', dan bestaat de kans dat je (veel) last hebt van de radio-interferentie. Op de productpagina van iPig zie ik deze logo's nergens staan, dus ik vrees het ergste. Dat is ook eigenlijk valse voorlichting van de verkoper, al heeft dat waarschijnlijk meer met onkunde te maken. De iPhone past via de dock-connector namelijk wel gewoon op de iPig en is in die zin dus compatibel ... :rolleyes:


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:51.