iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   Problemen met afstandsbedieningen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/91956-problemen-afstandsbedieningen.html)

Suussss 29-05-11 18:37

Problemen met afstandsbedieningen
 
Sinds een maand werkt de afstandsbediening van mijn headset (originele Apple iPhone headset) niet meer volledig. Ik kan de muziek nog wel harder en zachter zetten en de headset werkt nog wel volledig bij het bellen, maar ik kan niet meer naar een volgend of vorig nummer gaan of het nummer pauzeren. Ik heb al van alles geprobeerd (iPod app sluiten, iPhone uitzetten en aanzetten), maar niets helpt.

Ik had het eigenlijk al opgegeven, totdat ik vandaag precies hetzelfde probleem kreeg met mijn Philips stereotoren waar ook een iPhone/iPod dock op zit. Ik haalde de iPhone er uit terwijl de iPod app aan stond en toen ik hem terug wilde zetten in de dock, kon ik niet meer met de afstandsbediening naar een volgend of vorig nummer of het pauzeren (wel harder zetten).

Waarschijnlijk is het met de headset hetzelfde gegaan (headset er uit getrokken terwijl muziek nog liep. Achteraf gezien dom, maar zoiets gebeurd wel heel makkelijk.

Weet iemand er een oplossing voor?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:11.