iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   iPhone 4 icm Parrot CK3200LS audiobron-probleem (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/94066-iphone-4-icm-parrot-ck3200ls-audiobron-probleem.html)

Daneel 24-06-11 23:55

iPhone 4 icm Parrot CK3200LS audiobron-probleem
 
Ik heb een iPhone 4 en die gebruik ik icm een Parrot CK3200ls carkit. Op zich gaat het best goed. Ik kan er mee bellen, gebeld worden en synchroniseren gaat ook prima. Alleen . . .

Als ik de carkit instel op -Automatisch opnemen dan neemt de CK ook direct de telefoon op. Indien ingesteld trilt de iPhone even kort en is de verbinding daar. Mis je het trillen even, dan zit je inene in gesprek met iemand, wat je niet had verwacht. Dat wil je dus niet. (Zonder trillen hoor je helemaal niets, tot je in gesprek bent)

Zet je het -Automatisch opnemen uit, dan neem je met één druk op de knop het gesprek aan maar . . . het geluid komt dan uit de iPhone en gebruik je de microfoon van de iPhone ipv via de CK. Dit kunt je aanpassen door rechtsboven in het menuutje de luidspreker te kiezen en dan in de popup te kiezen voor de Parrot. Mooi ... Niet dus, want de eerstvolgende keer staat de geluidsbron weer op iPhone ipv Parrot. :mad:

Wat is ook doe, welke firmware ik ook laad (gebruik nu IOS 433 en de laatste Parrot FW) dit krijg ik niet aangepast. Ook in de andere soortgelijke topics heb ik dit probleem niet opgelost gezien.

Heeft iemand een oplossing?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:23.