iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   iPhone bluetooth muziek (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/95790-iphone-bluetooth-muziek.html)

pimko 20-07-11 22:13

iPhone bluetooth muziek
 
Hallo,

Ik ben hier eigenlijk helemaal nieuw (heb wel al wat doorgelezen, maar heb pas sinds anderhalve week m'n iPhone). De situatie is als volgt:

Ik heb m'n iPhone 4 met muziek en ik heb een Ford Fiesta met Bluetooth en een USB poort. Om te bellen wil ik m'n iPhone via bluetooth gekoppeld hebben. Deze koppelt ook automatisch als ik de motor start: ideaal. M'n iPhone start dan alleen ook direct met muziek afspelen, terwijl de radio gewoon de fm-radio start en niet de bluetooth aux-ingang.
Dat is wel vrij vervelend. Weet iemand hoe ik dat op kan lossen?

Dan nog een tweede dingetje. Ik heb ook een kabeltje in m'n auto waarik m'n iPhone mee kan aansluiten. Dan kan ik op m'n radio ook door m'n muziek heen bladeren. Het liefst zou ik dat ook gebruiken. Deze twee functies (bluetooth aux en iPod-muziek) zitten op m'n radio gescheiden. Doordat m'n bluetooth verbonden is kan ik dus in het iPod-menu de muziek doorbladeren, maar moet ik m'n radio opnieuw op 'bluetooth-aux' zetten om het te horen. Het liefst kan ik het gewoon meteen bedienen zonder dat ik m'n bluetooth telefoonverbinding verlies.

Het is misschien een beetje vaag, maar heeft iemand een goede tip?

pimko 21-07-11 18:57

Oke. Het is al gelukt. Ik heb eerst alleen via Bluetooth gekoppeld. Toen muziek gestart en via het airplay-menu gezegd dat het geluid uit de iPhone moest komen. Vervolgens heb ik de kabel erin gedaan et voilą, het werkte. Het geluid is echt heel veel beter dan via bluetooth


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:24.