iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   Home-knop stuk na reparatie! (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/97863-home-knop-stuk-na-reparatie.html)

jmulder 22-08-11 14:52

Home-knop stuk na reparatie!
 
Tijdje geleden begon ik mij te irriteren aan het feit dat mijn Wi-Fi niet goed werkte. Mijn iphone 3g weg gebracht naar een reparatieshop. Deze heeft er een nieuwe achterkant opgeplaatst zodat Wi-Fi weer zou werken.

Na reparatie deed de home-knop ineens niet meer zo goed, moest hem harder en bovenaan de knop induwen en dan deed hij het wel.

Gisteren, inmiddels twee maand later, deed de knop ineens niets meer. Ook kan ik de telefoon niet meer opladen!

Vanmiddag terug gegaan en je raad het al! Hij geeft aan dat hij hier niets aan kan doen, dat staat los van de nieuwe achterkant. Dit terwijl de telefoon voorheen perfect werkte, enkel mijn Wi-Fi ontvangst was niet goed.

Hij gaat het nakijken en ik kan morgen de telefoon ophalen. Ik weet eigenlijk nu al dat ik morgen te horen krijg dat het gelukt is met de lader, die zal wel weer werken. Maar ik ga er vanuit dat de home-knop nog steeds niet werkt.

Wat zijn mijn rechten wanneer hij morgen aangeeft dat de home-knop niet te repareren is en dat hij daar niets aan kan doen?

Bedankt voor jullie reacties.....

simlockvrij 22-08-11 17:36

stel de reperateur heeft je homeknop gesloopt, dan heb je geen poot om op te staan na 2 maanden, dan had je direct terug moeten gaan. en niet zo lang wachten, ik zou een prijsopgaaf doen van reparatie en kijken of je daar een vorm van korting op kan krijgen. dat zijn volgens mij je enige opties.

Leo van der Meer 22-08-11 17:55

Ik had gelijk terug gegaan!! Nu twee maanden later wordt het lastig om je gelijk te halen.

mpdrent 23-08-11 14:26

Ik heb hetzelfde gehad met mijn iPhone4 en heb hem opgestuurd naar het bedrijf waar ik hem besteld had en heb kosteloos een nieuwe ontvangen.
Ik weet alleen niet hoe het zit met je garantie etc. Maar probeer het eens bij de winkel waar je hem hebt gekocht..


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:10.