iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   Blu toorn carkit (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/99149-blu-toorn-carkit.html)

FransS 15-09-11 20:46

Blu toorn carkit
 
Hallo,
Hoe kan ik een carkit laten fungeren met de iPhone4 ,ik heb een carkit type Iqua vizor SUN blu tooth carkit,als ik beiden inschakel dan word het wel herkent alsik dan op koppelen klik dan komt het menu voor een code dan voer ik deze in maar word niet herkent,zou het mogelijk zijn dat deze blu tooth niet compitable is.
Graag wat info hier over of iemand daar ervaring mee heeft met darmpje en welke ik wel kan aan schaffen?

Grt. Frans S

thunder 21-09-11 09:37

Welkom Frans.

Ik zou je aanraden om je profiel hier aan te passen, zodat we weten dat je ook een Iphone 4 hebt. Daarnaast is dit bericht in het subgedeelte voor de Ipad gezet, en je vraag gaat over de Iphone. Niet echt handig ;)

Er kunnen 2 problemen zijn met wat je aandraagt: Of de code klopt niet of je carkit ondersteunt geen Iphone. Beide zijn zaken die je het beste kan nagaan bij de fabrikant van de carkit. Zoek naar een website van ze waar je informatie kan vinden over de koppelcode en/of de iphone compatibiliteit.

apotheosis 22-09-11 13:09

Ik heb deze gekocht en werkt heel goed met de iphone 4:

Jabra Freeway Bluetooth Carkit - Carkitcenter.be

Gebeurt het dan toch eens de iphone blue tooth al aanstaat en je in je wagen staat en deze connecteert niet binnen de 30tal sec dan tik ik eens tegen de zonneklep en xxx tal sec nadien zegt deze connected.
Meestal hoef ik dit niet te doen, het werkt met een sensor, doe je de deur dicht dan gaat deze automatisch connecteren mits uiteraard je blue tooth op de iphone al aanstaat.

Alleen de spraakherkenning werkt nog steeds bij geen enkele toestel optimaal, alleen voor op te nemen werkt het gelukkig wel goed, answer. Al de rest is niet echt goed te noemen.

Voordeel aan deze carkit is ook deze goed van geluid is, is echt wel top vind ik.

XIII 22-09-11 13:16

// Bericht verplaatst naar iPhone accessoires

FransS 22-09-11 18:15

Beide bedankt voor het anwoord hier kan ik wat mee,heb de code nog eens na gekeken maar doet het niet dus conclusie van mijn zijde is niet compitable met de iPhone.
Ik ga op zoek heb er wel een paar in gedachte.
Grt.FransS


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:14.