iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Help! Reservekopie maken lukt niet (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/100193-help-reservekopie-maken-lukt-niet.html)

daveove 08-10-11 14:20

Help! Reservekopie maken lukt niet
 
1 Bijlage(n)
Beste Allemaal,

Ik heb een iPhone 4 Zodra ik mijn iPhone aansluit aan iTunes om te syncen doet hij dat, maar geeft hij aan dat hij geen reservekopie kan maken. Ik heb in iTunes alle oude reserve kopieen verwijderd (zoals aangegeven) en nogmaals handmatig geprobeerd een reservekopie te maken maar ik krijg de volgende melding:

iTunes kan geen reservekopie maken van de iPhone omdat de reservekopie beschadigd is of niet compatibel is met de iPhone. Verwijder de reservekopie van desze iPhone en probeer het opnieuw. (zie bijlage) :(

Syncen gaat wel, ik kan wel gewoon gegevens overzetten en muziek syncen, maar een nieuw iOS erop zetten doet iTunes niet omdat die reservekopie niet gemaakt kan worden.

Ik heb ditzelfde geprobeerd met mijn oude iPhone (3G) en daar werkt het reservekopie maken wel. Hieruit kan ik concluderen dat het dus niet aan iTunes ligt. Ook heb ik iTunes al verwijderd en opnieuw geïnstalleerd om er zeker van te zijn of het niet aan iTunes ligt, maar dit heeft geen resultaat opgeleverd.

Wie kan me helpen?

flashingst 08-10-11 15:01

Ik zou als ik jou was je iPhone in Recovery/DFU Mode zetten en hem dan herstellen? Let op; je bent wel al je gegevens kwijt!!

King1987 08-10-11 15:18

Niet herstellen, je moet je reservekopieen die je al hebt (kan je terug vinden op je pc even ergens anders neer zetten en weghalen uit die map. Dan zal hij het normaal gesproken wel doen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:36.