iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Fout bij updaten 4.3.3 naar 5.0 (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/100686-fout-updaten-4-3-3-naar-5-0-a.html)

Devilish_Smile 13-10-11 00:36

Fout bij updaten 4.3.3 naar 5.0
 
Vandaag een poging gedaan tot het updaten van mijn iPhone 3GS naar iOS5.
Eerst heb ik hem gesynchroniseerd en een reservekopie gemaakt. Als ik hem bijwerk krijg ik de melding dat er onvoldoende schijfruimte beschikbaar is en dat als ik doorga, alle media op de iPhone verloren gaat.

iTunes slaat alles standaard op de C schijf op, waar nog maar 2Gb ruimte vrij is. Hij heeft 9GB nodig om te synchroniseren. Het probleem is dat ik hier geen ruimte kan vrijmaken, aangezien de installatie van Windows zelf in de weg zit. Ik vind het geen probleem als er dingen verloren gaan, die download ik later opnieuw wel. Als ik voor 'Doorgaan' kies, komt hij even later echter met de volgende melding en stopt het updateproces:

'De iPhone kan niet worden hersteld. De schijf die u probeert te gebruiken is vol.' Terwijl ik eerst de melding krijg dat ik dus wel door kan gaan, maar gewoon media verlies.

Hoe krijg ik dit werkend?
Is het mogelijk te synchroniseren naar mijn andere schijf waar wel genoeg ruimte vrij is?
Andere ideeën?

ballegooier 13-10-11 09:07

Je kunt bij de instellingen van iTunes aangeven waar je wilt dat iTunes zijn bibliotheek opslaat (op welke schijf en in welke map) Verplaats die naar je D partitie, zo komt er een zee van ruimte op je C schijf vrij.

Devilish_Smile 13-10-11 09:15

Mijn bibliotheek is al op een andere schijf opgeslagen. De C-partitie wordt grootendeels door Windows gebruikt (zo'n 13GB) van de beschikbare 20GB. Ik heb nu 2GB vrij, terwijl iTunes 9GB voor het updaten nodig heeft.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:29.