iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Agenda leeg na iOS 5 update (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/101076-agenda-leeg-na-ios-5-update.html)

Buchters 14-10-11 19:34

Agenda leeg na iOS 5 update
 
Vanmorgen heb ik iOS 5 gedownload en geïnstalleerd op mijn iPhone 4. Ik dacht dat alles goed was hersteld, maar toen ik in mijn agenda een afspraak wilde bekijken, zag ik dat er helemaal geen afspraken meer in stonden. De 'geabonneerde' agenda's stonden wel in de lijst maar ook de afspraken daarvan stonden niet in de agenda.
Kan ik deze agenda-items nog terug krijgen? (Ik heb al enige dingen gedaan op iOS5, dus ik vraag me af of ik ook de gegevens terug kan krijgen zonder de 4.3.5. versie terug te zetten).
Alvast bedankt.
Joost

KvdS 14-10-11 23:11

Het ligt er aan welke agenda je hebt.
Ik had hetzelfde met de google agenda.
Als je die ook hebt, ga naar de instellingen en zet daar bij GMail de agenda uit.
De iPhone vraagt nu of hij de agenda moet verwijderen en daar zeg je 'Ja' op.
Dan zet je de agenda weer aan.
De synchronisatie komt opgang en je agenda is naar een poosje weer gevuld met al zijn items.

Heb je de afspraken ook nog in Outlook staan?
Zo ja probeer te synchroniseren via de kabel.

Succes.
Kees.

Buchters 14-10-11 23:22

Ik had alle afspraken handmatig in mijn iPhone ingevoerd. Verder nog agenda's via iCal, maar die kan ik wel terughalen, het gaat om de handmatig ingevoerde afspraken.
Of zou ik de huidige versie kunnen opslaan (dus hier een reservekopie van maken), dan de oude versie terugzetten, de agenda exporteren of in de cloud gooien, dan de versie die ik nu heb weer terug zetten? Of is het niet mogelijk om deze op te slaan en dan een eerdere versie terugzetten en dan deze weer terugzetten?

Buchters 15-10-11 12:48

Heb net teruggezet van voor de update. Heb nu mijn agenda-afspraken weer, maar de iCal agenda's doen het niet. Heb opnieuw op de iCal agenda's geabonneerd en ze staan nu in de lijst met agenda's dubbel (maar alleen de 'nieuwe' werken). De nieuwe iCal agenda's staan echter niet in de iCloud.

gunsie180 17-10-11 10:22

Ik heb hetzelfde probleem, kwam ik zojuist achter.
Hoe heb jij de agenda items weer terug gekregen, wil je mij dat even uitleggen ?
Thnx..

Buchters 17-10-11 12:41

Ik had nog geen reservekopie gemaakt sinds de installatie van iOS 5, dus had de oude gewoon teruggezet. Dan heb je wel nog dezelfde firmware, maar zijn alleen je agenda-items en in-app activiteiten van de tussentijd weg, maar dat was bij mij maar één dag.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:16.