HULP GEZOCHT, SPOED! iphone gprs uit zetten

HULP GEZOCHT, SPOED! iphone gprs uit zetten discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo, ik heb een iPhone 3g, ik heb hem gister gedowngrade van 4.2.1 naar 3.1.3. ik heb geen internet abbonement dus ik internet alleen via ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21 October 2011, 10:09
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 October 2011
Berichten: 12
Standaard HULP GEZOCHT, SPOED! iphone gprs uit zetten

hallo, ik heb een iPhone 3g, ik heb hem gister gedowngrade van 4.2.1 naar 3.1.3. ik heb geen internet abbonement dus ik internet alleen via Wi-Fi. ik heb geprobeerd 3g enzo uit te schakelen maar als ik geen Wi-Fi heb staat er nu een klein rondje op de plaats waar ik Wi-Fi heb. ik kan dan wel op internet en het gaat heel langzaam. hoe krijg ik dit weg want dit kost me alleen maar geld?
alvast bedankt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 October 2011, 10:26
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.674
Standaard

Pas vanaf 4.x kun je 'mobiele data' uitzetten (3G of GPRS of EDGE)

Wat ik toen deed op mijn 3G met OS 3 was t-mobileicon bellen. Zij kunnen ook mobiele data uitzetten op afstand (dus gewoon op jouw simkaart) maar dan kun je het zelf ook niet meer aanzetten. Het GPRS rondje verdween dan ook; ik kon alleen nog op Wi-Fi. Je kunt je provider dus ook vragen.

Er zijn ook nog wel jailbreak oplossingen, maar daar had ik weinig vertrouwen in...
  #3  
Oud 21 October 2011, 12:50
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 October 2011
Berichten: 12
Standaard

Oke hartstikke bedankt, wel jammer dan zal ik hem wel weer op 4 zetten, dan word ie wel weer langzamer waarschijnlijk toch
  #4  
Oud 28 October 2011, 19:40
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 October 2011
Berichten: 12
Standaard

ik heb hem nu toch maar gejailbreakt met 3.1.3. maar ik krijg internet (gprs ofzo) er niet af. altijd blijft het bolletje er staan. ik heb het met sb settings geprobeerd. maar dan lukt het nog niet. ik kan via sb settings ook helemaal geen Wi-Fi uitschakelen?
er zijn veel forums over maar nergens met een duidelijk antwoord. kan er alsjeblieft iemand helpen???
  #5  
Oud 28 October 2011, 19:47
francebramie's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Frankrijk
Berichten: 664
Stuur een bericht via MSN naar francebramie Stuur een bericht via Skype™ naar francebramie
Standaard

Ga naar de volgende website: unlockit.co.nz (op je iPhone)
en druk op "disable data" vervolgens ga je automatisch naar "instellingen" en druk dan op installeer. Je hebt nu een 'fakeAPN', en heb je geen internet verbinding meer (alleen nog via Wi-Fi).
Ik heb het vandaag met mijn oude iPhone 3G gedaan die naar m'n ouders is gegaan.
__________________
iMac 27" [2011] /  iPhone 4s [16GB, White] /  iPad 1 [32GB, Wi-Fi]
  #6  
Oud 28 October 2011, 19:52
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 October 2011
Berichten: 12
Standaard

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
ECHT ECHT HARTSTIKKE BEDANKT.
ik werd er echt helemaal gek van.
echt super!
het bolletje blijft er wel staan maar ik kan niet op internet!
kan ik dit ook nog ooit verwijderen ofniet?
  #7  
Oud 28 October 2011, 19:54
francebramie's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Frankrijk
Berichten: 664
Stuur een bericht via MSN naar francebramie Stuur een bericht via Skype™ naar francebramie
Standaard

Ja, in instellingen staat het er ergens tussen. Ik heb de iPhone niet bij de hand dus kan je niet precies vertellen waar.
In instellingen ga ja naar dat "fakeAPN" gebeuren en druk je op verwijderen denk ik...
  #8  
Oud 28 October 2011, 19:55
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 October 2011
Berichten: 12
Standaard

oke echt super bedankt!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Hulp nodig bij instellen GPRS Iphone 2G renzie T-Mobile 2 12 September 2011 20:12
Windows: Spoed, 2e account ik kom er niet uit... maddox iTunes 6 2 October 2010 20:02
iPhone 3GS (met spoed hulp nodig) koopkeur Archief 8 16 February 2010 21:27
GPRS met geen mogelijkheid uit te zetten met KPN pspoiled Archief 5 15 February 2009 22:58

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:14.