iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Is mijn iphone nu leeg? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/102445-mijn-iphone-leeg.html)

eholsteijn 25-10-11 17:10

Is mijn iphone nu leeg?
 
Hallo,

Ik heb een iphone 3GS die van het een op andere moment bleef rebooten. Software was IOS5. Hierna heb ik geprobeerd om de software via Itunes in DFU te herstellen. Dit lukte bijna tot het eind. Hierna kreeg ik een foutmelding dat updaten niet gelukt was (-1).

Ook handmatig kiezen van de software met oudere firmware lukte niet. Fout (-1394)

Hierna op dit forum rondgekeken en op basis van een aantal berichten nog geprobeerd met redsnow om hem aan de praat te krijgen. Nu kreeg ik heel even beeld, zag echter dat mijn modemfirmware leeg was en geen IMEI meer in beeld stond. Verder leek het erop dat er geen gegevens meer aanwezig op de iphone. Iphone bleef echter rebooten.

Nu heb ik opnieuw geprobeerd om de software te herstellen via DFU. Wederom foutmelding (-1). Hierna alleen maar op mijn scherm de mededeling dat ik moet connecten met Itunes.

Ik wil nu de telefoon ter reparatie aanbieden. Mijn vraag is of de iphone na een mislukte herstel actie (itunes error) nu helemaal leeg is? Of kan t-mobile nog zien dat ik een redsnow actie heb uitgevoerd? De telefoon is volgens mij nog net geen twee jaar en zou het zonde vinden dat door één redsnow actie mijn garantie vervalt? Vooral nu het probleem hardwarematig lijkt te zijn.

Groet,
Edwin


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:28.