iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Kan geen mail versturen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/102918-geen-mail-versturen.html)

Rick-dts 30-10-11 00:44

Kan geen mail versturen
 
Hallo,

Ik heb een probleem met mijn nieuwe iPhone. Ik kan wel mail ontvangen maar niet versturen.Melding : de server accepteert het afzenderadres ( mijn mail adres ) niet.
In het buitenland had ik dit ook met mijn iPad. Hier thuis geen probleem maar in het buitenland kon ik ook geen mail versturen met dezelfde melding. Ben er nog nooit achter wat nou de reden was. Maar nu dus een probleem met de iPhone. Komt iemand dit bekent voor en weet die de oplossing ?

Rick

apotheosis 30-10-11 01:00

Ik heb dat ook voorgehad, heb iphone herstellen genomen-nieuwe iphone-geen reservekopie en nadien wast probleem opgelost, als je dat doet moet ge wel opnieuw beginnen mee bepaalde zaken, je apps sorteren en dergelijke meer.

Voor je dit eventueel zou doen; wacht mss op wat anderen zeggen, anderen hebben mss een andere oplossing voor uw probleem :-). Ik wil het niet op m'n geweten hebben dat je bv opeens alles zou kwijt zijn :-).

Rick-dts 30-10-11 01:06

Dat is nu wel een radicale oplossing. :D Het laatste advies van je volg ik wel op. Ik wacht nog even op, hoop ik, andere reacties. Gekke is dat ik dit mijn iPad dus ook had. Weer terug in Nederland was alles weer goed.

Rick-dts 30-10-11 15:40

Niemand die een oplossing weet ?:confused:


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:37.