iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Data overzetten van oude naar nieuwe iphone (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/103223-data-overzetten-oude-naar-nieuwe-iphone.html)

Frankkk 01-11-11 19:42

Data overzetten van oude naar nieuwe iphone
 
Hallo allemaal,

Ik heb heel wat topics op internet gelezen en ben het nergens tegengekomen. Namelijk ik heb vandaag mijn nieuwe iPhone 4S opgehaald bij de t-mobile provider, en heb nu een tijdelijk nummer gekregen. Ik heb mijn gevraagd voor nummer behoud, maar omdat ik mijn telefoon op een andere naam zet heeft dit tijd nodig. Nu heb ik dus een tijdelijk nummer gekregen.

Ik wil wel graag de data van mijn oude naar mijn nieuwe iPhone hebben.
Is dit mogelijk, aangezien ze een andere simkaart hebben? Zo ja zou iemand mij kunnen uitleggen hoe?

Kortom:
De data van mijn oude iPhone 3GS naar mijn nieuwe iPhone 4S welke een ander nummer heeft.

Hoop jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben, en hoop snel wat te horen.

Groeten Frank

Nickjet 01-11-11 20:06

Dit kan heel gemakkelijk. je moet je nieuwe iphone aan je itunes leggen waar de 3gs ook aan lag en dan vraagt die erom of je hem als nieuwe iphone wilt configureren of als een oude (hoe de vraagstelling precies is weet ik niet) je kan dan de oude iphone backup terug zetten op je nieuwe iphone!

remkovzki 02-11-11 15:47

Inderdaad, eerst snel een reservekopie maken van je 3GS, daarna je 4S opstarten en aansluiten wanneer deze vraagt waarvan je een reservekopie wilt overzetten, Kies hier iCloud of iTunes. Even wachten en hij is klaar.

ericklei 23-03-12 17:12

Van 3gs naar 4S
 
Ik heb zowel een bakcup gemaakt via de Icloud als via Itunes. Ik wil namelijk alle data overzetten van 3GS naar 4S. via Icloud lukt niet via Itunes zegt het programma als ik de S4 eraan hang dat het niet lukt, omdat de Iphone(software?) te oud is??? vreemd toch, eergisteren net aangeschaft. Wat moet ik doen?? Overigens is het nummer nog niet geporteerd en heb ik een tijdelijk nieuw nummer. graag jouw reactie.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:52.