iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   probleem met geluid iphone: ik ben niet hoorbaar. (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/103540-probleem-geluid-iphone-ben-niet-hoorbaar.html)

jufkelly 04-11-11 19:45

probleem met geluid iphone: ik ben niet hoorbaar.
 
Kan iemand me helpen? Mijn iphone van slechts 5 maanden oud vertoont een groot probleem. Sinds een week valt regelmatig het geluid weg tijdens een gesprek. Dus mijn telefoon rinkelt. Ik neem op en kan (soms) praten, maar dan plots ben ik niet meer hoorbaar. Ik hoor de andere kant wel hallo, hallo!? roepen :confused: maar ik ben niet meer hoorbaar. Als ik terugbel gebeurt het soms dat ik nog steeds niet hoorbaar ben! Af en toe lukt het wel om een normaal gesprek te voeren, maar de laatste dagen vallen 4 op 5 gesprekken uit! :( Ik heb mijn iphone al eens aan en uit gezet, het geluid harder en stiller gezet, tijdens het gesprek (na het wegvallen) al op het scherm geluid aan/uit getikt, maar niets helpt... Kan iemand me aub helpen? Heb geen zin om hem 4 weken kwijt te zijn als ik hem binnen moet brengen.
Alvast bedankt!

jeroen1995 04-11-11 20:25

Ik heb een 4s en soms kan degenen die ik bel mij niet horen, terwijl de telefoon daar wel overgaat. Ik hoor dan helemaal niets!

jufkelly 04-11-11 21:35

Nu word ik er een beetje nijdig van! Elk telefoongesprek dat ik aannneem heeft dit probleem. Ik hoor hen wel, maar zij mij niet! :mad::mad: Ik moet nu steeds terugbellen met de gsm van mijn wederhelft, want ik krijg totaal geen gehoor met mijn iphone! Grrr!

Regaman 19-11-11 19:18

Ik heb hetzelfde probleem! Ook na het vervangen van de hardware blijf ik hetzelfde probleem ondervinden. ik vrees voor ergens een fout op het moederbord... Weet iemand raad?

Regaman 19-11-11 23:36

Ik heb het gevonden!!! Je raad het nooit maar het werkt echt! Je moet je achterkant eraf doen en je moet eens terwijl je belt duwen tussen de batterij connector en de dock connector ... Als je daar drukt horen ze je!! Dus steek er een papier tussen ofzo en je kan terug bellen zonder problemen... Klinkt heel bizar maar dit is het echt!! Probeer maar!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:11.