iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Wat gebeurt er precies tijdens de activatie van de iPhone? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/103617-gebeurt-precies-tijdens-de-activatie-de-iphone.html)

Theije 05-11-11 18:49

Wat gebeurt er precies tijdens de activatie van de iPhone?
 
Weet iemand wat er precies gebeurt tijdens de activatie van je iPhone? Dus voorheen via iTunes nu via een internetverbinding.

Is het alleen een setup qua taal en registratie bij Apple e.d. of worden er ook instellingen geladen van bijvoorbeeld je provider? (mogelijkheid tot mobiele dataverbinding actief gemaakt)

In het kort dus, wat doet de activatie/configuratie precies?

Theije 17-11-11 16:25

Niemand die zich dit al eens heeft afgevraagd? :P

Theije 26-11-11 15:24

Ik heb de vraag neergelegd bij Apple, mocht ik antwoord krijgen, post ik het hier wel!

ITouch 26-11-11 15:30

Hoi!

Ik vraag het me wel af.. maar eigenlijk verder nooit bij stil gestaan. Wel grappig dat je de vraag hebt neergelegd bij apple, misschien weten ze dan wanneer je de iphone in gebruik hebt genomen ofzo?

Theije 26-11-11 15:36

Ja dat sowieso. Bij de introductie van de 4s hebben alle providers een bericht gekregen van Apple waarin het ze strikt verboden werd om 4s iPhone's uit te leveren voor de release datum. In dat bericht werd ook aangegeven dat Apple kan zien welke iPhone's in gebruik worden genomen.

Wat ik me meer afvraag is of er ook instellingen van je provider wordt ingeladen, dus instellingen voor SMS en Data e.d.

ITouch 26-11-11 15:41

Kan best wel kloppen dat er ook instellingen voor sms en data worden ingeladen, want als je een andere sim in een toestel met simlock deed kwam je ook niet door de activering heen, en als je gewoon de goede sim erin deed dan kon je hem wel activeren.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:34.