iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone 4 op mac osx laptop gebruiken (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/103653-iphone-4-op-mac-osx-laptop-gebruiken.html)

Sniekel 06-11-11 00:28

Iphone 4 op mac osx laptop gebruiken
 
Hallo allemaal,

Als ik thuis kom van het werk en ik mijn Iphone 4 in zijn dock zet op het bureau krijg ik altijd smsjes, emailtjes en dergelijke. Aangezien dit niet zo makkelijk te bedienen is als hij aan het opladen is in zijn dock ben ik op zoek naar een oplossing.

Een extern bluetooth toetsenbord wil ik nog even niet gebruiken, maar via internet vond ik de optie om dit met Veency en chicken of the VNC te doen.

Na wat verder te zoeken kwam ik erachter dat dit ook makkelijker kon via finder --> ga --> verbind met server en dan als server adres vnc://IP adres.

Beide werkt prima en ik kan ook mijn Iphone 4 bedienen vanaf mn oude Macbook Pro 17" uit 2006.

Alleen... het enige probleem dat ik nog ondervind is dat die het beeld van mijn Iphone laat zien als een soort van storingsscherm op mijn laptop, en ook nog uitgerekt over de hoogte van mijn scherm.

Ik kom er maar niet achter hoe ik er voor kan zorgen dat mijn Iphone 4 gewoon wordt weergegeven op mijn Macbook Pro op ware grootte en zonder storingsbeeld.

Iemand enig idee hoe ik dit kan verhelpen?

Alvast bedankt!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:48.