iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   agenda gebruik i phone 4 (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/103695-agenda-gebruik-i-phone-4-a.html)

avandersloot 06-11-11 17:04

agenda gebruik i phone 4
 
hallo, sinds een paar weken heb ik een i phone 4 voor mijn werk. ik gebruik de agenda, deze is gesynchroniseerd met de outlook agenda van mijn werk. Ik wil hier ook mijn prive afspraken inzetten, is dit mogelijk zonder dat deze in de outlook agenda zichtbaar is?
groet Arie.

MathieuG 06-11-11 17:19

Bijv. Voor privé een ander account aanmaken. iCloud of gmail oid. Dan kun je dus ook een tweede agenda aanmaken waar je de privé afspraken in zet.

KvdS 06-11-11 19:40

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door MathieuG (Bericht 732104)
Bijv. Voor privé een ander account aanmaken. iCloud of gmail oid. Dan kun je dus ook een tweede agenda aanmaken waar je de privé afspraken in zet.


Als je de twee agenda's hebt kan je ze beide aanvinken en dan zijn ze beide zichtbaar in je iPhone agenda. Kijk wel goed uit als je nu afspraken toe gaat voegen op je iPhone dat ze wel in de goede agenda komen, zodat je privé afspraken niet zichtbaar worden in de Outlook van je werk en visa versa.

Succes,
Kees.

debroei 06-11-11 20:44

Binnen outlook kun je afspraken markeren als prive. Je ziet dan wel staan dat er een afspraak is maar niet wat .de inhoud is niet zichtbaar.je ziet alleen een sleuteltje staan.

Sjef 06-11-11 20:56

Ik had ditzelfde probleem en heb gewoon een nieuwe agenda aangemaakt in mijn postvak: rechtsklik op Postvak IN en dan kiezen voor nieuwe map, je kunt dan een nieuwe agenda aanmaken.
Voordeel is dat deze agenda niet zichtbaar is als je eigen agenda gedeeld is met bijvoorbeeld collega's. Ook kun je dan makkelijker afspraken via je iPhone in je agenda zetten omdat je dan alleen maar die agenda hoeft te selecteren (je kunt via de iPhone je afspraken niet markeren als privé).


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:49.