iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   sms backup gaat niet helemaal goed (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/103856-sms-backup-gaat-niet-helemaal-goed.html)

jvandijk 08-11-11 11:55

sms backup gaat niet helemaal goed
 
Ik heb een vreemd probleem bij het terugzetten van de reservekopie van mijn iPhone 4 naar mijn nieuwe iPhone 4S. Als ik de reservekopie terug zet gaat alles goed behalve de sms-jes daar ontbreken de laatste. Ik wil graag een 1 op 1 overzetting hebben, dus dit ook. Iemand ook te maken gehad met dit probleem? En zo ja, hoe op te lossen?

ButcherJF 09-11-11 05:20

Ik heb niet een oplossing of een soortgelijk probleem, maar denk nu even 'hardop': zijn de niet meegekomen sms'jes wellicht berichten die via iMessage zijn verstuurd?

jvandijk 09-11-11 10:00

Nee, niet alleen i-messages, maar ook gewone sms-jes worden niet meegenomen. Ik maak een reservekopie van mijn iphone 4 en zet die direct daarna terug op de iPhone 4s, de sms historie stopt op zaterdag, alle sms-jes vanaf die dag worden niet meegenomen. De rest van de backup gaat wel goed (bijvoorbeeld foto's die zondag genomen zijn)

Kan het ook te maken hebben met het vodafone-sim probleem waar ik ook last van heb? Ik ontvang overigens wel sms-jes als ik netwerk heb.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:44.