iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone 4S netwerkprobleem, na herstarten iPhone pas weer verbinding met het netwerk (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/103898-iphone-4s-netwerkprobleem-na-herstarten-iphone-pas-weer-verbinding-netwerk.html)

Kevin1Bravo 08-11-11 20:12

iPhone 4S netwerkprobleem, na herstarten iPhone pas weer verbinding met het netwerk
 
Naar aanleiding van mijn problemen heb ik een Apple topic gevonden op de Apple Discussion Boards (https://discussions.apple.com/thread...art=0&tstart=0). Ik wil nu even nakijken of meer mensen soortgelijke problemen hebben. Ik heb hem in dit subforum geplaatst omdat het uit het Apple Forum blijkt dat het probleem niet provider gebonden is, mensen wereldwijd hebben hetzelfde probleem.

Kort samengevat:

Als de ontvangst van mijn iPhone 4S wegvalt dan kan ik niet opnieuw verbinding krijgen met het netwerk. Soms zijn er 0 streepjes te zien en soms simpelweg 'Geen service'. Vliegtuigmodus trucjes e.d. werken niet, enkel herstarten werkt. Na het herstarten is er onmiddellijk weer een verbinding, en soms zelfs volle ontvangst!

Uitgebreidere versie:

Nu is dit natuurlijk zeer irritant. Er zijn enkel wel een paar opmerkelijke details in mijn geval. Mijn eerste iPhone 4S (ik heb inmiddels een tweede) heb ik sinds de launchdag. De batterij was verschrikkelijk slecht en ik had hetzelfde probleem als hierboven beschreven. Na het nieuwe toestel te hebben ontvangen is de batterij wel een stuk beter, maar de ontvangstproblemen zijn gebleven.

Wel moet ik zeggen dat dit probleem vooralsnog bij mij bijna alleen op de Radboud Universiteit campus voorkomt, waar de ontvangst over het algemeen genomen belabberd is. Ik ben daar bijna iedere dag, dus dat maakt het probleem niet minder vervelend.

Echter heb ik in het draadje op de Apple Discussion Boards (hoogstwaarschijnlijk) een oplossing gevonden, namelijk de SIM PIN code uitschakelen. Sindsdien heb ik het probleem nog niet kunnen reproduceren.

Guest-20180925190238 08-11-11 20:23

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Kevin1Bravo (Bericht 733367)
Echter heb ik in het draadje op de Apple Discussion Boards (hoogstwaarschijnlijk) een oplossing gevonden, namelijk de SIM PIN code uitschakelen. Sindsdien heb ik het probleem nog niet kunnen reproduceren.

Die "oplossing" had je ook op dit forum kunnen vinden :rolleyes:

johankollum 10-11-11 10:21

Bij mij hetzelfde probleem. Ik heb hem 1 dag gebruikt waarna deze klachten meteen begonnen zit nu al bijna 2 weken op mijn nieuwe 4S te wachten en bel inmiddels weer met mijn oude iPhone 4 #fail

henkdejong 10-11-11 10:29

Hetzelfde probleem hier; SIM failure soms ineens in beeld. Hij herkent dat er een sim kaart inzit maar werkt niet meer. Herstarten is het enige wat helpt, gaat daarna weer goed (soms een hele nacht!).

Ik heb nu de sim pin code eraf gehaald (eigenlijk belachelijk maar goed). Eens kijken hoe lang hij het nu volhoud..

donking50 10-11-11 10:31

Ik heb er een bestelt bij Tmobile Een iPhone 4S .Nu al spijt dat ik er een heb besteld.:)

apotheosis 10-11-11 12:59

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door donking50 (Bericht 734041)
Ik heb er een bestelt bij Tmobile Een iPhone 4S .Nu al spijt dat ik er een heb besteld.:)

???
Beste: er worden miljoenen toestellen gemaakt, helaas zijn er altijd toestellen bij waar er helaas wat fouts bij is, dat is bij alles zo.
Vorig jaar had ik een beetje pech met de iphone 4, nu heb ik de 4s en heb deze keer geen probleem.
Het kan zeer goed zijn je net zoals mij geen probleem zal hebben.
En sommige zaken zijn op te lossen zoals dat van die batterij die te snel afgaat.

iKobus 10-11-11 13:46

@donking50 Hoezo? Wie zegt dat die van jou dezelfde storing geeft. Get real!

Nieko04 20-11-11 01:02

Ik heb hetzelfde probleem. Mooie oplossing, thans nog voor super tip, maar te belachelijk voor woorden! Ik ga een informeren bij t mobile


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:24.