iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone 4s unlocked (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/103989-iphone-4s-unlocked.html)

JulesLiekens 09-11-11 20:12

Iphone 4s unlocked
 
Hallo, mijn vader gaat eind november naar amerika en hij zou dan een iphone 4s kunnen meenemen, maar is de iphone 4s daar dan al unlocked uit en kan ik hem hier belgie gebruiken?

jansnel 09-11-11 21:39

De iphone is los verkrijgbaar, maar het kan zijn dat je via de website van apple een dag van te voren moet reserveren. Hou er rekening mee dat er nog belasting over het bedrag betaald moet worden (verschilt per staat), waardoor het minder lucratief is dan je van te voren verwacht. Tot slot, je bent verplicht de telefoon bij de douane aan te geven (waarde is hoger dan €430) en dan moet je eenmaal terug, import belasting betalen, maar het aangeven moet je vader dan natuurlijk niet doen! ;)

Apple voor reserveren

JulesLiekens 09-11-11 22:17

Ik heb wat rondgekeken op internet en de tax in chicago(daar gaat hij naar toe) is rond de 7 procent dus dat valt wel mee, nu enkel nog hopen dat de euro niet nog verder zakt... :) Op de apple site staat dat de losse iphone in november uitkomt en dat zou nu ongeveer moeten zijn maar je kan hem nergens kopen, dus hij is nog niet uit. Maar als mijn vader hem daar koopt dan kan ik hem hier in belgie toch gebruiken met een belgische provider?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:42.