iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Verdwijnt het Edge of 3G logo als je niet aant internetten bent?? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/104067-verdwijnt-edge-3g-logo-niet-aant-internetten-bent.html)

Schultink 10-11-11 15:42

Verdwijnt het Edge of 3G logo als je niet aant internetten bent??
 
Als ik op Wi-Fi zit dan zie ik geen E og 3G meer staan... Zonder Wi-Fi staat het er ook niet maar af en toe dan doet het wel en verschijn E of 3G...

ballegooier 10-11-11 15:44

Nee, de 3G / EDGE / GPRS logo's verdwijnen niet als je niet aan het internetten bent.
Wel kan er via het GSM netwerk (dus niet 3G) alleen óf telefonie óf internet (GPRS) verkeer plaatsvinden. Dus internet(verkeer) tijdens het bellen gaat niet. Dit kan wel tegelijkertijd op het 3G netwerk.
Als je met je iPhone of Wi-Fi zit, heeft de iPhone de mobiele data tijdelijk niet nodig, vandaar dat die icoontjes voor elkaar in de plek komen.

Verder 'verdwijnt' het Wi-Fi logo als de Wi-Fi ontvangst niet sterk genoeg is, oid. Bij mij verdwijnt het Wi-Fi logo heel af en toe, maar wel met enige regelmaat, als ik thuis op Wi-Fi internet. Mijn modem is daar de oorzaak van, denk ik. Even Wi-Fi handmatig UIT en weer AAN zetten verhelpt dit probleem dan weer voor een tijdje.

mrboolean 10-11-11 15:45

Als je of Wi-Fi zit dan zie je inderdaad het 3G logo niet meer. Zodra je van Wi-Fi af bent zou het weer moeten verschijnen. Als het er niet staat dan betekent dit dat je geen 3G dataverbinding hebt omdat het netwerk bv te zwak is.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:07.