iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Locatiebepaling helemaal verkeerd (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/104937-locatiebepaling-helemaal-verkeerd.html)

JPB1967 21-11-11 11:33

Locatiebepaling helemaal verkeerd
 
Ik heb sinds kort de Iphone 4s 32Gb via vodafone. Geen jailbreak, keurig zoals het hoort. Nieuwe installatie gedaan en de apps opnieuw gedownload.
Probleem wat ik nu ondervind is niet te vinden op internet door mij.
Als ik voorheen iets in bv Facebook plaatste dan gaf de App onderaan het bericht vanzelf aan "in de buurt van ..." met de correcte bepaling.
Nu is dat opeens niet meer zo. Als ik iets in Den Haag post dan ben ik opeens in de buurt van Monster (is echt de hele andere kant van DH).
Als ik iets post in de buurt van Vaassen/Apeldoorn staat er opeens "inde buurt van Bathmen" (dat is achter Deventer....pppff)
Kortom, wat in mijn 3GS met ook iOS 5.01 wel goed ging, lijkt nu opeens niet goed te gaan. Overigens zowel op Wi-Fi als op 3g geposte meldingen.
En dan nu het gekke: Als ik kaarten opstart geeft die wel precies aan waar ik ben.
Wie weet een oplossing voor me of herkent dit probleem?

Otacon 21-11-11 12:21

Heb hetzelfde probleem hier. Mijn vriendin vroeg zich vorige week nog af waarom ik op die welbepaalde plaats was maar deze was een goede 10 km van mijn werk verwijderd.

KvdS 21-11-11 12:48

Dat probleem heb je niet alleen op de 4S maar ook op de 4.Kijk ook maar eens op je foto's van fotorol, kan je lachen.Soms zit de plaatsbepaling er 10 tallen km er naast en op ander momenten wordt die punaise door je hoofd gedrukt.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:05.