iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone 3gs ineens op zwart -> doet niets meer! (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/105094-iphone-3gs-ineens-op-zwart-doet-niets-meer.html)

basveldkamp 23-11-11 10:40

Iphone 3gs ineens op zwart -> doet niets meer!
 
Hi,

Ik wilde gisteren mijn Iphone in de sigarettenoplader zetten (met usb-kabeltje) van mijn auto en toen werd het beeld ineens zwart. Opladen via stroomnet werkt niet, 30 seconden home/awake-button induwen werkt niet, aansluiten op Itunes werkt niet (hij wordt niet gevonden).

Het is een tweedehands Iphone (wel met bonnetje, maar inmiddels geen garantie meer). Kan iemand mij helpen, want ik ben zowel privé, maar met name zakelijk nu niet meer bereikbaar.

Kan ik iets doen om het op te lossen? Of zit er echt niets op en moet ik hem weggooien? Hoop het niet, want hoe graag ik ook een nieuwe Iphone wil, het kost zo enorm veel geld! Ik hoor het graag. Alvast enorm bedankt voor de moeite!

decx 23-11-11 11:57

Wat is het voltage op de sigarettenoplader? Kan zomaar zijn dat je m hebt doorgebrand.. maar ik neem aan dat je die oplader wel vaker hebt gebruikt.

basveldkamp 23-11-11 13:31

Ik gebruik hem op deze manier al ruim een jaar. Altijd met dezelfde aanstekeraansluiting, kabeltje e.d.
Enige wat mogelijk is, is dat het vochtige weer er iets mee te maken heeft. Maar lijkt me stug. Ik rij in een nieuwe Mini dus ik ga er vanuit dat die goed genoeg geďsoleerd zijn om dat probleem niet te hebben.

Maar goed, hoe kan ik dit oplossen? Of is hij gewoon echt stukker dan stuk?

donut1209 23-11-11 14:21

Mijn broertjes ipod touch heeft laatst (ongeveer) hetzelfde gehad.
Hij heeft dus een ipod, en daar zit geen oplaadadapter bij.
Normaal gebruikt hij zijn sounddock om op te laden, maar omdat hij op kamp ging had hij een adapter gekocht voor 20 euro. toen hij deze gebruikte, kwam er rook uit de adapter, en zijn ipod viel ook uit en ging helemaal niet meer aan. toen we hem aan de computer hingen werd hij extreem warm (bijna heet) maar hij ging niet aan. We hebben hem opgestuurd en er werd een nieuwe ipod teruggestuurd. dit was echter wel binnen de garantie. Deze iPod was duidelijk doorgebrand, ik denk dat dat ook het geval is met jou iphone. maar ik weet niet wat je ermee zou moeten doen buiten de garantie.

MacPassenger 24-11-11 22:26

Waarschijnlijk de voeding kapot, kost € 29, vraag anders even in de winkel.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:09.