iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Gegevens iPhone 3GS overzetten op iPhone 4S (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/105212-gegevens-iphone-3gs-overzetten-op-iphone-4s.html)

eugje 24-11-11 21:40

Gegevens iPhone 3GS overzetten op iPhone 4S
 
Hoe krijg ik alle inhoud van mijn iPhone 3GS op mijn iPhone 4s? Moet ik eerst een backup maken van mijn iPhone 3GS en dan mij. 4s koppelen aan mijn pc en dan een restore uitvoeren ? Hoe zit het mijn simkaart (telefoonnummer) van mijn 3 GS? Ik wil hetzelfde nummer op mijn 4S

XIII 24-11-11 21:52

Die simkaart pas niet in de 4S; je zult een microsim bij je provider moeten halen.

(of zelf op de juiste maat durven knippen)

ballegooier 24-11-11 22:56

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door eugje (Bericht 739688)
Hoe krijg ik alle inhoud van mijn iPhone 3GS op mijn iPhone 4s? Moet ik eerst een backup maken van mijn iPhone 3GS en dan mij. 4s koppelen aan mijn pc en dan een restore uitvoeren ?

bijna goed; je hoeft alleen geen restore uit te voeren wanneer je de iPhone 4S koppelt. Gewoon kiezen voor 'zet reservekopie terug van iPhone van eugje'.

Tel.nr is afhankelijk van je simkaart en die kun je in elke willekeurige telefoon stoppen (even afgezien van micro sim comptabiliteit)

eugje 25-11-11 11:39

Kan ik met reserve kopie terugzetten ook mijn apps van mijn 3 GS overzetten naar mijn iPhone 4s?

dirkjan82 25-11-11 12:01

Als eerste worden je gegevens terug gezet. Je apps kun je gewoon zelf terugetten door je iPhone 4S aan je computer te hangen en iTunes te openen. Je hoeft je apps niet opnieuw te downloaden en je hebt door het terugzetten van je reservekopie alle gegevens meteen meegenomen. Je hebt dus meteen alle scores in games, zoals de sterren en vrijgespeelde levels in Angry Birds (om maar een voorbeeld te noemen).

Als je eerder genoemde stappen volgt heb je gewoon alles wat op je 3GS stond op je 4S staan.

Wat betreft je simkaart moet je inderdaad een microsim hebben. Bij de meeste providers kun je deze bestellen en vaak nog gratis ook. Je houdt dan gewoon je nummer en je abonnement of prepaid-tegoed. Als je moet betalen of als je provider geen microsim levert kun je bij veel telecomwinkels je kaart met een speciale tang laten knippen. Dan hoef je niet zelf met een schaar aan de slag. Ook het laten knippen in een winkel is meestal wel op jou risico.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:11.