iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone 4s beginnersvraagjes (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/105433-iphone-4s-beginnersvraagjes.html)

Istart 28-11-11 15:14

Iphone 4s beginnersvraagjes
 
Hallo allemaal,

Ben nog nooit in he bezit geweest van een Iphone, heb al wat rondegelezen en heb veel info kunnen vinden over de 4s, maar ik heb nog wel een vraagje.

Ik schaf mijn telefoon vooral aan voor het internetten onderweg, de navigatie en natuurlijk bellen.
Mjin oude abbo was van Vodafone en hier haalde ik echt nooit de beloofde snelheden, een pagina laden kon zo een minuut duren. Dus heb het afgelopen abbonoment enkel gebruik kunnen maken van Wi-Fi. En tja, toch zonde om daar een duur abbonoment voor te gebruiken.

Ik wil zeker weten dat ik overal stabiel en snel internet heb (in ieder geval rond amersfoort en in de randstad)

Welke provider maakt dit waar, dus niet de snelheid die word beloofd maar de snelheid die ook daadwerkelijk word gehaald.

Ik ga trouwens het liefst vanmiddag nog richting de Belcompany in Amersfoort, ik hoor wel eens mensen zeggen dat er meer te halen valt als je zelf de providers belt, maar deze koek lijkt op en ik denk niet dat er nog grote verschillen zijn tussen het afsluiten op afstand en het afsluiten in een belwinkel. Klopt dit?

nebilem 28-11-11 16:29

Belcompany is van Vodafone. Dus voor eerlijk advies hoef je daar niet heen te gaan.

Istart 28-11-11 16:34

Bedankt voor de info, had gebeld en idd, enkel een Vodafone bundel. Aangezien ik voor het meest stabiele internet ga en slechte ervaringen heb met Vodafone word het KPN of Hi.
Helaas is er in een straal van 20km rondom Nijkerk geen enkele winkel waar hij op voorraad is, dus ik ga hem toch maar bellend verlengen..


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:17.