iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Auw! iPhone laten vallen! (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/10577-auw-iphone-laten-vallen.html)

KadirK 13-02-09 17:11

ik heb 'm 1keer laten vallen in een computerwinkel, geen één kras gelukkig.
maar ik zie wel 2 hele kleine rondjes op mn scherm als ik hem uit zet. geen dode pixel ofzo maar lijke kleine plastic gaten.

apk 16-02-09 21:05

Waar: thuis
Hoe hoog: met een boogje over zo`n 50cm
Ondergrond: een glazen bord met patat en satésaus
Waar terecht gekomen: midden in de satésaus
Hoe: tijdens het patat eten even op m`n iphone kijken terwijl mijn vriendin echt ONTZETTEND hard tegen mijn arm aanstoot.
Schade: OVERAL satésaus, alle openingen aan bovenzijde. Na een half uur *****n met een tandenstoker alleen nog wat kleverig en ik was ietwat chagrijnig.

Verder heeft m`n iphone met een trouwfeest buiten, na een dronken nacht, een keer alleen in de (vochtige) buitenlucht doorgebracht (kon em niet terugvinden). De volgende dag bij daglicht met een kater teruggevonden. Hij trilde en maakte mooie geluidjes toen ik em vond.
Geen schade!

mees 17-02-09 14:40

Ik van de week: iphone met koptelefoon op in de auto. In afwachting van mijn nieuwe auto en geen houder in deze auto. Ineens hard remmen... koptelefoon schiet eruit.
Iphone schuift keihard voor me op de grond, geen schade maarrrr...
Sindsdien is mijn iphone wel eens in de war en 'denkt' dat mijn koptelefoon er nog in zit. Balen..

DanielJvdBerg 27-02-09 02:29

Eerste dag dat ik mn 3G had. Zat op de fiets vol blijdschap dat ik de eerste was uit de winkel in hilversum die het had. Auto rijd vanuit een parkeerplaats zo de drukke 50km/h weg op waar ik met dat ding in mn hand fiets. Volop geschept, iPhone 6 meter door de lucht op die hoeken voelbare krassen, zelf me been uit de kom, maar wat die mensen het meest kon verbasen was dat ik zoveel om me 'gsmetje' kon schelen:P. Verder doet ie het prima. Ik zelf alleen toen niet, haha!

Vassili 01-03-09 16:01

net gebeurd:(
Waar: Thuis (voor de computer)
Hoe: iPhone lag op de tafel, schoof met mn hand de iPhone op de grond xd
Schade: Geen gelukkig (viel op een kleed)

saver1982 28-04-09 23:24

Ik heb ook nog een ervaring. Ik heb sinds 1 okt. 2008 een iphone 3g. Vanaf het begin heb ik problemen met mijn iphone toetsenbord. Soms gebeurd het dat de l,p,o, backspace toetsen niet werken. Ik had het zelfs nog op de form geplaats of iemand hier iets over konden vertellen, maar helaas. Ik had het onderzocht en kwam in een form terecht waar ze hadden aangegeven dat nintendo Wii de instructie had gegeven om goed te slaan met de joystick die je erbij krijgt wanneer die het niet doet. En dat je dat ook met je iphone moest doen. En ben dus dezelfde gaan doen. Wanneer de toesten niet werkten ging ik met mijn iphone hard tegen mijn bureau of tafel slaan waarna het eigenlijk weer wakker werd en de toetsen het weer deden.

Maar 1,5 maand geleden was ik voor bezoek in het ziekenhuis en zat op een stoel en viel de iphone uit mijn zak, dus een hoogte van ongv. 40 centimeter. waarna ik het toestel opraapte zag ik een witte scherm. Ik kon er helemaal niks mee doen. Dus een soort black out. Ik stuurde het op naar bestelmaar.nl (via hun heb ik het gekocht) en moest heel lang wachten, qua service viel het wel tegen. Kreeg vaak geen mails terug op het moment wat ze beloven, maar in ieder geval. Nadat het terug was, bleek in hun bijschrijving dat mijn lcd.... kapot was en die vervangen is.

Grt,

wirdos 24-05-09 13:27

hoogte: +/- 1.5m
ondergrond: steen
schade: scherm gebarsten

Daantjuhh14 24-05-09 14:53

Veel te vaak, wel meer dan 7/8x:( Vaak rond de 1 a 1,50 meter.
ondergrond vaak steen:(
Hij doet het nog, alleen de achterkant is heel erg bekrast(je ziet het ijzer helemaal) en er zit een deukje in

danieldereus 24-05-09 22:44

laat hem elke dag wel minimaal 4x vallen. mijn iphone 2G was hier perfect tegen bestand alleen een beetje krasjes op de achterkant. maar mijn 3G begint langzamer hand aftebreken (voor de mensen mijn 2G had ik liever gehouden maar heb m in de toiletpot laten vallen, stom)

zwaan 27-05-09 15:24

Gisteren, ik wou m'n dekbed opschudden, vliegt de iPhone door m'n slaapkamer op de bank. Lucky :D

FenixStyle 29-05-09 12:48

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door danieldereus (Bericht 289001)
laat hem elke dag wel minimaal 4x vallen. mijn iphone 2G was hier perfect tegen bestand alleen een beetje krasjes op de achterkant. maar mijn 3G begint langzamer hand aftebreken (voor de mensen mijn 2G had ik liever gehouden maar heb m in de toiletpot laten vallen, stom)

Hoe slaagt ge er in godsnaam dan ook in om uw iPhone élke dag meermaals te laten vallen? :confused:

Logisch dus dat uw 3G stilaan uit elkaar begint te vallen... :')

vingros 01-06-09 14:19

Waar: buiten
Wanneer: toen ik ging fietsen
Hoe: ik wilde mij iPhone pakken maar glipte
Schade: veel krassjes aan de achterkant en een beetje verschoven :(

pieterwillems 09-06-09 19:15

Ik heb hem net laten vallen van 1 meter op een steen, er zit wel iets los als ik er mee schud:( maar alles werkt nog, wat zou ik ermee moeten doen?

sannie58 09-06-09 19:31

1 keer laten vallen vanaf het aanrecht op de stenen vloer, scherm helemaal aan diggelen en dus nieuw scherm er in laten zetten.

en vorige op straat gevallen , vanuit broek ,...beetje lam en onhandig dat ding als een paling uit me broek gehaald,....pats,......display naar *****

al met al ,...erg gevoelige shit en nu dus opzoek naar misschien deze Ultra Slim Silicone Case for iPhone 3G/3GS [ AP05-005 ]

stefanof 13-06-09 18:06

Ik heb mijn 2g iPhone heel vaak laten vallen :|
Ik heb in me scherm een scheur :'(
En de hoeken op de zijkant zijn allemaal beschadigd.
Baal er wel van :eek:

frieskip 17-06-09 00:06

laten vallen tijdens smsen op een tegelvloer. schade was een paar krasjes en bepaalde letters die het niet meer deden op het toetsenbord. retourtje gsm winkel dus... en als dat niet onder de garantie valt. verzekering maar even aanspreken... :D

sannie58 17-06-09 09:41

Is er al iemand die zo'n reparatie bij zijn verzekering geclaimd heeft en heb je dan ook daadwerkelijk geld terug gekregen ????....ben erg benieuwd

frieskip 17-06-09 16:22

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door sannie58 (Bericht 297390)
Is er al iemand die zo'n reparatie bij zijn verzekering geclaimd heeft en heb je dan ook daadwerkelijk geld terug gekregen ????....ben erg benieuwd

denk niet dat je geld weer krijgt. maarf een nieuw toestel. mits in de voorwaarden staaT dat valschade ook gedekt word. in mijn geval is mijn iphone verzekerderd bij lifeline, en gedekt tegen alles. diefstal/vallen,water etc, maar bij mijn verzekering zit een eigen risico aan van 5 tientjes. dus gewoon via de garantie laten lopen :D

trouwens vandaag een iphone 3g 16 gb zien vallen vanaf een steiger van 8 meter hoog :D op een betonnen vloer, wonder boven wonder bijna geen schade :O en alles werkte ook nog,... :S die timmerman had dus geluk :D

sannie58 17-06-09 17:09

Bij mij is ie al 2 keer gevallen en naar de @#$%^ gegaan,....ik heb hem verder ook niet speciaal verzekerd. Had ik achteraf beter wel kunnen doen,hahaha...had me bijna Denk namelijk niet dat mijn normale verzekering iets vergoed


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:02.