iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Notification Center uitzetten (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/106141-notification-center-uitzetten.html)

djaimy2 02-12-11 23:08

Notification Center uitzetten
 
Hallo hallo,

is het mogelijk om het berichtencentrum (notification center) uit te zetten? Bij spelletjes als Flight Control en Fruit Ninja levert de steeds weer verschijnende feature alleen maar verschrikkelijk veel irritatie op.

Ik heb een jailbreak op m'n iphone 4, dus als er een tweak zou bestaan ben ik daar erg benieuwd naar. Of zit ik gewoon niet goed te kijken en is er in het standaard instellingenmenu gewoon een optie voor?

Pascal717 02-12-11 23:15

Standaard zit er geen mogelijkheid op. Bij een jailbreak weet ik niet :)

djaimy2 03-12-11 00:07

Ah okee, balen.. Nog even voor de duidelijkheid: het gaat dus om het menuutje dat te voorschijn komt wanneer je van bovenaan je scherm naar beneden slide. Niemand anders problemen met het toch wel populaire spelletje Flight Control? Het verbaast me dat ik nergens op het internet klachten vind

decx 03-12-11 00:57

Bedoel je niet de achievement pop-up van Game Center in plaats van notification center?

Notification center is bijvoorbeeld als je een sms'je krijgt. Een klein wit balkje bovenin je scherm die na twee of drie seconden weer verdwijnt. Game center geeft een iets grotere en gestylde pop-up onderaan in het scherm als ik me niet vergis.

Verder weet ik niet of je die uit kunt schakelen maar wellicht helpt het je bij het zoeken naar een oplossing.

ButcherJF 03-12-11 05:33

Als je de apps in het berichtencentrum stuk voor stuk uitschakelt komen er toch geen berichten meer?

djaimy2 03-12-11 09:32

Nee ik bedoel dus dat menu met standaard aandelen en het weer erin dat naar beneden komt als je bovenaan je scherm naar beneden swipet. Op de een of andere manier verschijnt het dus ook wanneer je in spelletje zo'n beweging maakt. Hoogst irritant dus. Ik heb geprobeerd alle apps uit te zetten, maar dan komt dat menu nog steeds te voorschijn en geeft het aan dat er geen nieuwe berichten zijn


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:35.