[iPhone 4S] Geen geluid bij Multimedia/Games

[iPhone 4S] Geen geluid bij Multimedia/Games discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Tijdens het afpelen van multimedia: muziek /filmpjes & games heb ik geen geluid via de iPhone 4S speaker. - Mute knop staat uit - ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 5 December 2011, 10:27
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 June 2009
Berichten: 7
Standaard [iPhone 4S] Geen geluid bij Multimedia/Games

Hallo,

Tijdens het afpelen van multimedia: muziek/filmpjes & games heb ik geen geluid via de iPhone 4S speaker.

- Mute knop staat uit
- Met Headset wel geluid (en mogelijkheid tot volumeregeling)
- Nog GEEN restore gedaan

Ik heb ook 2 fotos toegevoegd:

foto.png = geen volumeregeling tijdens afspelen video (youtube)
foto2.png) = geen volumeregeling bij dubbel homebutton & en 2x swipe naar links

Iemand hier bekend mee?

Gr.
Sjoerd
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg foto.jpg‎ (37,9 KB, 14x gelezen)
Bestandstype: jpg foto2.jpg‎ (31,0 KB, 18x gelezen)

Laatst gewijzigd door fezzz; 5 December 2011 om 10:50.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 5 December 2011, 10:30
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 June 2009
Berichten: 7
Standaard

huuuuuuuuuuuhm vaag, na hard drukken naast de homebutton (kwam ik tegen op ander forum), lijkt alles weer te werken...

Toch iets hardwarematig...

edit: even een foto toegevoegd van duim(en) positie!
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg iphone4_front.jpg‎ (35,0 KB, 50x gelezen)
  #3  
Oud 5 December 2011, 17:35
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Berichten: 30
Standaard

Heb hetzelfde probleem, net als deze mensen:


Nog geen oplossing voor gevonden dus behalve een nieuw toestel aanvragen.
De duimen oplossing lijkt me toch niet de juiste, werkt bij mij btw ook niet.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 5 december 2011 om 17:36 ----------

http://forum.iculture.nl/f28/iphone/...iphone-4s.html
  #4  
Oud 6 December 2011, 12:21
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2011
Berichten: 1
Standaard

hier hetzelfde probleem, ook wel erg toevallig dat er nog meer mensen op diverse fora dit probleem hebben.. lijkt me dus erg sterk dat dit een hardware fout is...

ik heb alles al geprobeerd, zonder succes! best wel kansloos een iPhone zonder geluid hahah!
  #5  
Oud 6 December 2011, 12:23
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 June 2009
Berichten: 7
Standaard

ik stuur hem asap terug, moet het probleem alleen wel weer optreden....
  #6  
Oud 8 December 2011, 21:30
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 January 2010
Berichten: 7
Standaard

ik heb hetzelfde probleem sinds de update naar de 5.0, met mijn iPhone 4
  #7  
Oud 15 December 2011, 14:59
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 December 2011
Berichten: 2
Standaard

Mijn moeder heeft vanaf het begin ook het zelfde probleem, weet echt niemand hoe je het op kan lossen??
  #8  
Oud 15 December 2011, 16:58
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Berichten: 30
Standaard

Heb het hele apple forum afgezocht, iedereen heeft het probleem, niemand de oplossing. Vreemd dat er vanuit apple nog geen bericht is over dit probleem.
  #9  
Oud 15 December 2011, 17:16
Caneezy's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 December 2009
Locatie: Amsterdam
Berichten: 63
Stuur een bericht via Skype™ naar Caneezy Send a message via twitter to Caneezy
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Np21 Bekijk bericht
Heb het hele apple forum afgezocht, iedereen heeft het probleem, niemand de oplossing. Vreemd dat er vanuit apple nog geen bericht is over dit probleem.
Iedereen? Ik heb het niet. Gewoon Apple email sturen en een nieuwe vragen
  #10  
Oud 15 December 2011, 17:22
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Berichten: 30
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Caneezy Bekijk bericht
Iedereen? Ik heb het niet. Gewoon Apple email sturen en een nieuwe vragen
Iedereen die op het apple forum op het probleem reageert natuurlijk....
  #11  
Oud 15 December 2011, 18:40
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Berichten: 46
Standaard

Had ook dit probleem maar het heeft iets te maken met de dock connector.
Bij mij was het als ik mijn kabel in mijn iPhone/iPod stak ging hij naar dock-connector als audio apparaat. Het kan zijn dat je kabel kapot is ofwel hij te diep in de 30pin deel zit (ben effe naam vergeten) gwn de kabel een beetje eruit trekken.
  #12  
Oud 15 December 2011, 20:58
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 December 2011
Berichten: 2
Standaard

kan apple er geen update voor maken??
  #13  
Oud 17 December 2011, 18:10
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 November 2011
Berichten: 16
Standaard

Ik heb hier reeds een topic over gestart... (3gs)

Ik ondervind nog altijd hetzelfde probleem! :-( sinds de update naar iOS5

Heel af en toe laat de iPhone weer de notificatietoon voor een SMS/WhatsApp bericht horen.. soms het toetsenbord ook weer of de vergrendelingstoon..

De beltoon blijft wel altijd hoorbaar, maar de notificatietonen van berichten/toetensbord/vergrendelen blijven afwisselend hoorbaar/niet hoorbaar!

Het lijkt dus iets Software matig sinds iOS 5!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen geluid meer games en muziek apps?? Stingray iPad algemeen 4 1 August 2011 19:40
ondanks geluid aan, geen geluid op iPad2 bij games tsipori iPad Games 5 25 July 2011 22:58
iPhone 4 - Geen geluid bij bellen djjanclerinx iPhone algemeen 1 9 November 2010 16:15
geen geluid bij ipod op de iphone base01 Unlock [archief] 2 5 May 2008 13:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:23.