iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone 4S White gevonden in Rotterdam. (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/107375-iphone-4s-white-gevonden-rotterdam.html)

esereser 19-12-11 14:18

iPhone 4S White gevonden in Rotterdam.
 
Hallo beste lezers,

Ik heb een iPhone 4S 64Gb White gevonden in een winkelcentrum in Rotterdam. Omdat er een code opstond moest ik deze terug zetten naar zijn fabrieksinstellingen om me eigen sim-kaart erin te doen en zo meerdere gegevens op te halen van het toestel zelf en zo aan de eigenaar kon komen.

Omdat ik zelf geen tijd meer heb deze week het mobieltje af te geven bij een politie bureau en aangezien ik het weekend naar het buitenland ga heb ik al helemaal geen tijd...

Wil op deze manier (nadat ik op andere forums soortgelijke berichten heb gezien) degenen attenderen dat ik zijn of haar iPhone heb, en zei mij een geheime bericht kan sturen met het IMEI nummer komt deze overeen met de IMEI nummer in het telefoon dan kan zij of hij hem komen ophalen! Wel in het nieuwe jaar... omdat ik dan pas terug ben uit het buitenland.

Mail me naar Bullboro@live.nl

iScorpio 19-12-11 14:23

Huh? Aankomend weekend ga je pas naar het buitenland en dus geen tijd om de iPhone naar de politie te brengen???

Denk niet dat diegene die hem kwijt is, blij is dat je alles gereset hebt. Gewoon naar de politie brengen en dan heb jij verder je burgerplicht gedaan.

Voor nu een slotje en als diegene die hem kwijt is dit alles leest, neem even contact met elkaar op via de mail.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:17.