iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone 4 laadt niet meer op. Dockconnector al vervangen. (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/107439-iphone-4-laadt-niet-meer-op-dockconnector-vervangen.html)

HM4000 20-12-11 07:00

iPhone 4 laadt niet meer op. Dockconnector al vervangen.
 
Tja, titel van het topic zegt het al. Dock connector is vervangen, maar nog steeds laadt iPhone nog steeds niet op. Firmware 4.3.5 met Gevey kaartje. Het begon met losse contacten, waardoor het afwisselend wel en geen verbinden met iPhone werd gemaakt. Na enkele minuten kwam de verbinding tot stand en laadde de iPhone zich op. Afgelopen nacht echter niet meer. Batterij helemaal leeg.

Er zijn drie originele Apple kabels gebruikt, maar geen resultaat. Mijn andere iPhone is gewoon met deze drie kabels op te laden. Sinds vorige week gebruik ik iTunes 10.5.1.42

Voor het vervangen van de dockconnector had ik dit probleem dus ook. Gebruikte wel een andere versie van iTunes (welke weet ik niet meer).
Volgens mij is het vervangen van de dock connector onnodig geweest (en kostbaar dus). Het lijkt dus iets softwarematigs te zijn.

Is het mogelijk dat iTunes mijn Gevey unlock iPhone heeft 'gezien' en hierdoor bepaalde software op de iPhone heeft gezet. Of dus een foutmelding veroorzaakt die er voor zorgt dat het laden (ook gewoon via stopcontact) niet meer werkt. De foutmeldingen begonnen namelijk nadat ik de iPhone voor het eerst ging aansluiten op iTunes om nieuwe muziek er op te zetten.

De eerste minuten was er niets aan de hand. Pas toen ik ging synchroniseren begon de ellende en kwamen de meldingen dat er een ongeldige fout was opgetreden en een ongeldige reactie van de iPhone.

Wie o wie schiet mij te hulp?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:51.