iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone 4S speaker ''Suizend speaker geluid'' (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/107562-iphone-4s-speaker-suizend-speaker-geluid.html)

MitchelEtc 21-12-11 17:11

iPhone 4S speaker ''Suizend speaker geluid''
 
Hallo,

Sinds een tijdje valt mij op dat de speaker op mijn iPhone 4s 30gb een vreemd geluid maakt. Het betreft de rechter speaker onderop de iphone (logisch want links is mic).

Het geluid is erg zacht, en alleen goed te horen als ik de speaker tegen de oor houd. Het is een soort zacht ''suizend/sissend/storend'' geluid.

Herken je het geluid als je televisie vroeger eruit klapte en je zwart witte spikkels op het scherm zag met een enorm sissend geluid? Daar lijkt het op, alleen dan heel zachtjes.

Een ander feit wat erbij komt:

Als ik Siri open en afsluit, dan is het gesis weg, evenals met de muziek app, en het daarna afsluit.

Ik hoor het alleen als de telefoon gedeblokeerd is, zonder muziek of andere geluiden dus enkel in de startpagina en stille apps.

Herkent iemand anders dit probleem? En wat voor probleem is het. Is het simpelweg de ''koeling'' van de iPhone, of heb ik een klein speakerprobleempje?


Terug naar T-mobile heeft denk ik geen zin, omdat zij het probleem daar niet zullen horen in herrie van de winkel. Alvast bedankt!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:12.