iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   IMessage Bericht verandert na n tijdje in sms bericht (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/107855-imessage-bericht-verandert-na-n-tijdje-sms-bericht.html)

missym 26-12-11 10:55

IMessage Bericht verandert na n tijdje in sms bericht
 
Hey k heb n vraagje. Als me ma n iMessage bericht stuurt naar iemand die in t buitenland zit verandert dat blauwe wolkje na een tijdje in een groen wolkje, in een sms bericht dus . Maar als ik een iMessage bericht stuur naar diezelfde persoon blijft t blauwe wolkje gwn blauw, hij verandert dus niet in een sms bericht .. Dus hebben jullie enig idee hoe dit kan ?

benna 28-12-11 13:18

Ga is naar Instellingen>Berichten: en zet hier het knopje "stuur als sms" aan.
Succes

SG3i 28-12-11 14:04

Je iPhone probeert eerst een iMessage bericht te sturen, wanneer hij erachter komt dat dit niet mogelijk is(geen internet, etc.) , verstuurt hij hem als SMS ipv iMessage.

benna 28-12-11 15:53

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door SG3i (Bericht 751340)
Je iPhone probeert eerst een iMessage bericht te sturen, wanneer hij erachter komt dat dit niet mogelijk is(geen internet, etc.) , verstuurt hij hem als SMS ipv iMessage.

Als je "stuur als sms" aan hebt staan wel! Als de ontvanger geen toegang tot internet heeft stuurt hij je (iMessage)bericht na 1-2 minuten automatisch als een sms! Als je het uit hebt staan blijft hij blauw en kan je sturen wat je wil maar ontvangt degene in het buitenland niks en visa versa!

Kevin 28-12-11 16:57

In dat opzicht is Whatsapp veel bruikbaarder, want als de tegenpartij op datzelfde moment z'n Wi-Fi/3G niet heeft aanstaan lukt het niet om te versturen.

Bij Whatsapp wordt het bericht wel verstuurd en krijgt de tegenpartij het bericht van zodra ze de app openen en Wi-Fi of 3G aan staat.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:34.