iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Geen mobiel internet meer op 4s (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/107864-geen-mobiel-internet-meer-op-4s.html)

Hector 26-12-11 11:49

Geen mobiel internet meer op 4s
 
Sinds gisteren kan ik geen gebruik maken van mobiel internet op mijn 4s met 3G netwerk van KPN. (Hij doet het thuis wel met Wi-Fi). Trouwens, ik kan wel e-mails sturen en ontvangen via 3G maar de apps werken niet, safari, google werkt niet.. Bijvoorbeeld; krijg ik "Geen internetverbinding mogelijk" foutmelding als ik de app van nu.nl probeer te openen.

Heeft iemand enig idee wat er aan de hand is? Of werkt KPN mobiel internet op je 4s? (KPN Klantenservice is gesloten, dus geen info van KPN maar ze hebben geen storing info mbt Mobiel Internet geplaatst op hun site).

mvg,
Rob
Amsterdam

corne64 26-12-11 12:36

probeer je netwerkinstellingen eens te resetten.

dirkjan82 26-12-11 13:06

Ik heb het probleem soms ook (Simyo, dus op KPN netwerk). Bij mij werkt het al als ik het toestel even uitzet en weer aanzet. Niet standby, maar echt uitzetten door de bovenste knop ingedrukt te houden totdat ie vraagt om een slide voor het uitzetten en dat dan ook doen. Als ik 'm dan weer aanzet werkt het mobiel internet weer goed.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:48.