iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Mogelijke model code verandering? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/108045-mogelijke-model-code-verandering.html)

Crimson93 27-12-11 23:08

Mogelijke model code verandering?
 
Hallo,

Ik heb een probleempje met mijn recent gekochte iPhone 4 16GB met fw 5.0.1 die momenteel locked is.

Op de doos die bij de 2ehands iPhone kwam staat een andere IMEI code als het toestel zelf zegt, nl. de model code en het serienummer zijn ook niet hetzelfde.

De model code van het toestel is van Amerika(LL), en die op de doos is van Nederland(DN). Dus m.a.w. moet ik weten of het een nederlandse is of niet aangezien als het een nederlandse is, ik via T-Mobile het toestel zonder enkel probleem kan laten factory unlocken en als het een amerikaanse is, ik moet wachten op Ultrasn0w 1.3.

De reden dat ik dit niet gewoon test is de simpele reden dat ik in België woon en vrij tot zeer weinig tijd heb om naar Nederland te rijden om daar een simkaart van KPN, Vodafone of Telfort te halen (dit is nodig voor de unlock).

Ik ben ook naar de S&S winkel in Hasselt geweest waar ze het toestel vastnamen en zeiden dat het een nederlands toestel was.

Dus, is het mogelijk dat de escapades van de vorige eigenaar de IMEI, model code en het serienummer hebben doen veranderen, of kan dit niet in de praktijk en is het dus onherroepelijk een amerikaanse iPhone?

Dank bij voorbaat,

Crimson

putnik 28-12-11 09:50

Het kan een gerepareerde toestel zijn.vandaar andere imei nummer.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:05.