iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Hulp gevraagd voor sync iPod Touch (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/108339-hulp-gevraagd-voor-sync-ipod-touch.html)

Jennekevo 29-12-11 23:38

Hulp gevraagd voor sync iPod Touch
 
Maanden geleden heb ik mijn iPod Touch voor het laatst gesynchroniseerd met mijn pc. Daarna crashte mijn pc en raakte ik de gehele iTunes bibliotheek op mijn pc kwijt. Alles staat nu nog wel op mijn iPod. Ik heb ne mijn pc opnieuw geïnstalleerd.
Er staat nu een nieuwere versie van iTunes op. Nu wil ik mijn iPod synchroniseren en de hogere versie van iTunes tevens op mijn iPod zetten.

De pc herkent mijn iPod nu echter niet meer en geeft aan dat ik alleen op een andere computer kan synchroniseren. Dit is echter dezelfde computer, maar die is gecrasht. Als ik doorga verlies ik alle gegevens op mijn iPod.

Wat moet ik doen om de pc min iPod te laten herkennen en te synchroniseren zonder dat ik gegevens verlies?

simlockvrij 30-12-11 00:51

makkelijkst lijkt me op een andere pc syncen, vervolgens herstellen naar nieuwste ios en dan op de andere pc weer backup terug zetten.

Jennekevo 01-01-12 20:15

Dat snap ik niet. Dan ben ik toch alles kwijt? Dat geft de pctenminste aan.

Reckimo 02-01-12 17:55

Dat klopt, maar doordat je elke keer een backup maakt, ga je eerst herstellen (terug naar fabrieksinstellingen) en dan zet je je backup er weer terug op zodat je alles weer terug hebt.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:36.