iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Garantie en alsnog reparatiekosten (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/109002-garantie-alsnog-reparatiekosten.html)

JoRDozZzz 06-01-12 12:08

Garantie en alsnog reparatiekosten
 
Goedendag,

Sinds eind-januari 2011 heb ik een iPhone 4. Vorige maand ging mijn home button van goed werkend naar steeds slechter werkend. Uiteindelijk werkte hij bijna niet meer en heb ik het toestel weggebracht voor reparatie. Ik kon niet eerder want ik zat 4 maanden in het buitenland.

Ik heb het toestel bij Belcompany vandaan, maar ik las ergens dat het is overgenomen door Vodafone en dat ik daar niet meer terecht kan met mijn iPhone. Ik wist niet waar ik naar toe moest en iemand tipte mij over Solid Vision.
Reparaties « Solid Vision – Thé electronics service specialist

Hier heb ik mijn toestel weggebracht en er wordt gesproken over 'vochtschade'. Ik vind dit een heel makkelijk afgedaan excuus en heb er mijn twijfels over. Het toestel werkte behalve de home button altijd perfect, en ik hoor steeds meer mensen met klachten over de home button. Aangezien zij het als vochtschade zien kan ik €260,- neertellen voor reparatie. Het punt is dat ik anders een iPhone heb ter waarde van een baksteen, maar kan dit echt niet op een andere wijze?

Graag tips en tricks, want ik heb hier geen ervaring mee.

Bvd!

XIII 06-01-12 12:21

Dit forum is voorzien van een uitstekende zoekfunctie en zeer uitgebreide Wiki (Begrippen | Handleidingen). Ik verzoek je dan ook vriendelijk deze te gebruiken. Voor jouw probleem had je bijvoorbeeld dit topic kunnen gebruiken.

Omdat deze vraag/vragen al meerdere keren aan bod is/zijn gekomen, sluiten we deze discussie.

//Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:41.