iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone nieuwe IOS installeren en Apple ID (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/109455-iphone-nieuwe-ios-installeren-apple-id.html)

Robpie83 11-01-12 19:46

Iphone nieuwe IOS installeren en Apple ID
 
Hoi hoi,

Ik ben voor een collega haar Iphone IOS aan het updaten van 4.1 naar IOS 5.01. In ieder geval de nieuwste versie.

Nu heeft ze ooit een apple id aangemaakt, waarschijnlijk zomaar een e-mailadres opgegegeven en een wachtwoord aangemaakt. Wachtwoord weet ze uiteraard nog omdat ze daar altijd gebruik van maakt bij het downloaden van apps. De user id (email) wordt echter een groter probleem. Ik heb de nieuwe ios al geinstalleerd en daar wordt nu naar gevraagd. Zij weet niets meer, ik al helemaal niet natuurlijk.

Als ik de iphone reservekopie terug zet, moet ik opnieuw inloggen met een apple id, dus weer met dat user id. Helpt niets, verder helpt het opnieuw opvragen van wachtwoord ook niet. Helaas.

Iemand ideeën??

Grtz Rob :confused: :d

SG3i 11-01-12 19:48

Niet echt een bepaald slimme zet...
Het is erg belangrijk dat je een geldig email adres gebruikt, Apple stuurt, als ze bijvoorbeeld vermoeden dat iemand jouw account gebruikt zonder dat jij er van weet, mailtjes naar jou om dit te bevestigen e.d.

Nieuwe Apple ID maken dan maar.

MathieuG 11-01-12 19:49

Het emailadres heeft ze moeten verifiëren dus zal niet 'zomaar' een emailadres zijn. En als ze t ww wel weet. Zou ik gewoon op Apple.com zoeken naar het juiste Apple id. Hoeveel mailadressen kun je hebben?

SG3i 11-01-12 19:50

Ik heb mijn mail adres nooit moeten verifieren?

Robpie83 11-01-12 19:55

Ik weet ook niet precies hoe dat gelopen is. Ik heb de mijne destijds wel moeten verifiëren zij misschien ook wel niet. Maar een nieuwe Apple ID is beter. Ze heeft nooit echt apps aangeschaft. Ze had zelfs, vertelde ze net ooit een Itunes kaartje geïnstalleerd, die 15 euro's waren dus echt gewoon ineens pleitos. En nee geen smurfbessen oid, waarschijnlijk iemand haar inloggegevens gebruikt. Denk ik...

Bedankt voor jullie reacties!
Gr. Rob

Bubbly 11-01-12 20:52

Als opvragen niet helpt, misschien in haar email accounts naar "apple" zoeken? Neem aan dat ze niet een adres uit haar duim gezogen heeft..

Of in iTunes onder het Store-menu kijken. Als ze ooit heeft ingelogd staat er "Toon mijn account (Xb@me.com).."


http://support.apple.com/kb/HE34?viewlocale=nl_NL


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:29.