iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Email stop zonder aanleiding (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/109809-email-stop-zonder-aanleiding.html)

Harco de Jager 16-01-12 11:03

Email stop zonder aanleiding
 
Van het ene op het andere moment is mijn iphone gestopt met het verzenden (en later ook ontvangen) van Email. Ik heb ook een Ipad en heb het account ook al een keer verwijderd en de instellingen van de Ipad (die het gewoon doet) overgenomen, zonder resultaat. Heeft iemand dit probleem ook al eens meegemaakt=:confused:

colliehome 16-01-12 11:07

verwijder hem nog eens en geef gewoon de instellingen in die je nodig hebt. Welk soort email is het?

Harco de Jager 16-01-12 11:11

Colliehome, thanks voor de reactie, maar ik heb dit nu al 3 keer gedaan en nog steeds geen resultaat. Het gaat om een bedrijfs Email server, dus geen provider

colliehome 16-01-12 11:13

Dan vermoed ik dat je werk een protocol heeft om iPhone te weren. Zijn je uitgaande en inkomende server wel goed. Deze zijn vaak anders dan op je pc

Harco de Jager 16-01-12 16:17

Ik ben inmiddels zo ver dat het alleen nog maar het ontvangen van mail betreft. De pop server reageert niet. je zou denken dat de server er uit ligt, maar dan zouden mijn andere apparaten het ook niet doen, maar mijn PC en Ipad doen het gewoon. Help??

Harco de Jager 17-01-12 10:56

Allen,

Ik ben er achter, Na een update zijn mijn netwerk instelling weer op default gezet. Dit niet alleen voor mijn Mobiele Data, maar ook voor mijn MMS diensten. Beide moeten blijkbaar weer goed ingesteld staan en niet alleen voor de Mobiele Data. Daarna heb ik bij het opnieuw aanmaken van de account niet POP geslecteerd, maar heb ik hem op IMAP (standaard) laten staan. Zodoende kreeg is hem niet aan de praat. Is nu wel weer gelukt. Opletten voor de toekomst dus.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:31.