iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone 4S probleem (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/111020-iphone-4s-probleem.html)

ertje20 29-01-12 23:09

iPhone 4S probleem
 
Sinds half januari ondervind ik problemen aan mijn iPhone 4S die ik sinds 29 oktober heb via T-Mobile. Het is namelijk twee keer voorgekomen dat mijn iPhone heel heet is geworden uit het niets en ik 'm uit moest zetten. Ook het batterijprobleem dat onder de iPhone gebruikers algemeen wel bekend is is sinds dien ook sneller aan het leeg gaan, gemiddeld 5% per uur.

Vanaf het begin had ik al de adviezen voor een langere batterijduur van de berichtgeving van iPC opgevolgd, dus de GPS uit, push berichten van apps uit gezet en dat soort dingen en dat ging altijd goed tot half januari.
Het opvallend dat het is gekomen na de lancering van iTunes Match, misschien dat het daarmee te maken heeft. Ik heb namelijk die dienst ook genomen voor een jaar. Misschien dat het fout gaat met synchroniseren.

Nu voel ik de iPhone steeds warm worden zo af en toe en zie dat hij dan "Geen service" aangeeft en als ik 'm op de vliegtuigmodus zet dan koelt ie weer af, dus het heeft iets met de verbindingen te maken met T-Mobile lijkt me, maar wat dat weet ik niet.

Ik ga er vanuit dat de bovenstaande genoemde problemen niet als normaal beschouwd worden en ben eigenlijk een beetje ten einde raad. En hoop met mijn verhaal hier te plaatsen andere mensen te vinden die dit ook hebben en misschien de mogelijke oplossing te hebben gevonden.

JornZ 30-01-12 21:19

Al eens hersteld en geen backup terug gezet?

ertje20 30-01-12 21:33

Niet dat ik weet dat ik hersteld heb, maar misschien bedoel je het updaten van iOS 5 dat daar iets mis is gegaan? Maar dat is al langer geleden dan sinds de problemen zich voordoen.

aurorejamotte 31-01-12 00:32

Soms valt mijn iPhone 4S zomaar uit. heel vervelend

JornZ 31-01-12 21:20

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door ertje20 (Bericht 767018)
Niet dat ik weet dat ik hersteld heb, maar misschien bedoel je het updaten van iOS 5 dat daar iets mis is gegaan? Maar dat is al langer geleden dan sinds de problemen zich voordoen.

Ik zou het toch eens proberen. iOS 5.0.1 opnieuw installeren en dan geen backup terug plaatsen, je weet het nooit...


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:48.