iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone laten vallen, internet en scherm kapot (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/111140-iphone-laten-vallen-internet-scherm-kapot.html)

MissIphone 31-01-12 18:55

Iphone laten vallen, internet en scherm kapot
 
Hey allemaal :)

Ik weet dat er al veel topics zijn geopend die met een gevallen iPhone te maken hebben maar ik vond nergens een dergelijk probleem als het mijne.
Ik heb vrijdagavond mijn gsm laten vallen. Hij is op zijn linkerbovenhoek gevallen (voorkant) waar de camera zit. Hierdoor is heel mijn scherm gebroken en er zijn reeds brokjes losgekomen zodat mijn camera bloot zit. Het is echter alleen de linkerbovenhoek die stuk is.

Iemand een idee of het veilig is om dat zelf te herstellen of te laten doen door een vriend van mij die wel handig is met iPhones en techniek en dergelijke? Of is het misschien beter om hem toch naar een officiele store te brengen?

En ik heb nog een probleem. Sinds zijn val vindt mijn iPhone heel moeilijk internet, tenzij ik heel dicht bij de router sta. Ook valt het heel snel weg. Het lijkt wat beter te gaan als ik er wat aan de linkerkant op druk. Zou er iets mis zijn met de hardware van mijn iPhone? Of is dit omdat het glas nu wat los zit en alles niet meer goed aangedrukt is?

Het is trouwens een 4.

Ik hoop dat iemand van jullie mij snel kan helpen..

Veel groetjes,

M

flashingst 31-01-12 19:28

Ik denk sowieso niet dat Apple dit dekt, wel tegen betaling denk ik. Dit valt niet onder de garantie iig. Heb je een verzekering voor de telefoon?

Anders moet je hem naar iemand brengen die er gespecialiseerd in is. Volgens mij vervalt wel je garantie als je er zelf mee aan de gang gaat but don't hold me to that!

iNemesis 02-02-12 11:53

Het glas is redelijk te doen door iemand die gewoon handig is :)...let wel, als deze nooit gedaan is , kan dat leiden tot schade van de telefoon en kom je tot nog meer kosten. Blijkbaar is er ook iets mis met je antenne (wat wel vreemd is, deze zit juist aan de onderkant van de iphone....zou kunnen door de schok dat het kabeltje die moederboard met antenne verbindt even los zit).
Als je verzekering hebt, beter dat laten doen door de verzekering. Zeker als je nog garantie nog op hebt lopen, want eenmaal geopend vervalt je garantie van Apple.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:04.