iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Backup terugzetten lijkt onmogelijk! (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/111385-backup-terugzetten-lijkt-onmogelijk.html)

HotelCalifornia 03-02-12 16:04

Backup terugzetten lijkt onmogelijk!
 
Goedemiddag allemaal,

Ik zit met een probleem waarvan ik hoop dat iemand het antwoord heeft. Het gaat om de iPhone 3Gs van mijn vriendin.

Een maand of 3 geleden was het scherm van haar iPhone 3Gs stukgegaan waardoor zij hem naar de verzekering had gestuurd ter reparatie. De schade was helaas niet meer te herstellen waardoor er een gloednieuwe aan haar werd geleverd. Allemaal mooi en aardig! Maar:

Voor het opsturen naar de verzekeraar was er een backup gemaakt op de computer. Deze computer heeft het begeven maar de harde schijf is nog volledig intact. We hadden dus besloten om alle bestanden en mappen betreffend apple op mijn pc te zetten. Deze staan er nu, echter op mijn pc stond al iTunes met mijn iPhone 3Gs er op geregistreerd.

We komen er maar niet achter hoe we haar iPhone 3Gs weer kunnen terugbrengen in oorspronkelijke staat. Help alsjeblieft, want zij is nu al haar contacten kwijt!!!

HotelCalifornia 03-02-12 22:15

Update
 
Inmiddels het programmatje iphone backup extractor gevonden, deze vraagt mij om een donatie van 17.95 e om te registreren. Heb dit geld niet en vroeg mij dus af of er een ander gratis alternatief te vinden is.

De backupfile is dus gewoon te vinden, MAAR die krijg ik niet gekoppeld aan mijn itunes, wellicht omdat er al 1 account op geregistreerd staat ofzo? Mooie producten, maar snap af en toe echt de ballen van apple!

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 3 februari 2012 om 21:55 ----------

iBackupBot gedownload volgens eerdere post. Had de eerste 3 keer downloaden en installeren moeite met t programma maar nu doet ie t in ene, vandaar dat ik zocht naar een alternatief.. Dan maar mn best doen alles handmatig terug te zetten!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:59.