iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Batterij iPhone 4 heel snel leeg, Iphone blijft niet uit, springt meteen weer aan (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/111553-batterij-iphone-4-heel-snel-leeg-iphone-blijft-niet-springt-meteen-weer.html)

aalbeek9 06-02-12 13:34

Batterij iPhone 4 heel snel leeg, Iphone blijft niet uit, springt meteen weer aan
 
Sinds kort gaat mijn Iphone 4 heel snel leeg. s'nachts 100 % opgeladen, smorgens als ik wakker wordt nog maar +/- 40 %. Alle apps zijn gesloten, helderheid staat laag, locatievoorzieningen staan uit etc. Heb inmiddels alles geprobeerd. reset, software opnieuw erop gezet. In vliegmodus gaat Iphone net zo snel leeg. Inmiddels ook nieuwe batterij erin gezet, maar probleem niet verholpen.

Opmerkelijk is dat de Iphone meteen weer aanspringt als ik deze uitzet. Ook als de Iphone helemaal leeg is verspringt het beeld de hele tijd van uit naar het teken dat de batterij opgeladen moet worden. Alsof er constant op een knop gedrukt wordt. Maar tijdens gebruik Iphone merk ik hier niks van. De homeknop en sleepknop vertonen ook geen slijtage etc.



Kan iemand mij misschien helpen?

Alvast bedankt!

EDIT: Als ik naar de informatie kijk bij gebruik blijft het verschil tussen gebruik en stand-by bij 'tijd sinds volledig opgeladen' tellens maar een paar minuten, terwijl ik de Iphone niet gebruikt heb. Lijkt erop dat er steeds iets blijft draaien op de CPU terwijl alle apps afgesloten zijn. De app System max geeft constant aan de dat CPU load meer dan 40% is terwijl alle apps afgesloten zijn. Enig idee hoe dit kan?

ad9007i 06-02-12 18:59

Helemaal laten leeglopen totdat deze niet meer opstart en vervolgens opnieuw opladen

aalbeek9 06-02-12 19:08

ook geprobeerd, heeft niet geholpen..


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:23.