iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Meerdere from-adressen instellen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/11209-meerdere-from-adressen-instellen.html)

praseodym 14-04-08 16:11

Meerdere from-adressen instellen
 
In Mail.app van OS X kan ik vrij eenvoudig meerdere emailadressen gebruiken als afzenderadres van één enkele account. Mijn instellingen zijn gesynchroniseerd naar mijn iPhone, maar ik kan geen enkele mogelijkheid vinden om op de iPhone het From-adres te veranderen.

Weet iemand of dit, wellicht met een third-party application, wel mogelijk is? En mocht dit niet het geval zijn, is er al iets voor in firmware 2.0?

MCNO 14-04-08 21:44

kijk bij instellingen -> mail -> (je ziet je accounts) scroll naar onderen -> standaard account = .....

Als je reageert op een ingekomen mail, antwoord de iphone met dat mail adres, dat doet ie in de Apple ook en lijkt me logisch.

praseodym 14-04-08 22:48

Dat had ik gevonden. Ik heb echter één account met meerdere aliasen, en ik zou graag vanaf alle aliasen mail kunnen versturen. Met Mail.app op mijn Mac is dit geen probleem: er zijn in het door jouw genoemde vakje meerdere emailaddressen ingevuld. De iPhone pakt echter alleen de eerste, en biedt geen selectie voor een ander adres.

MCNO 20-04-08 14:02

Net even gekeken: ik heb Bossprefs geinstalleerd, en daarmee kan je je email accounts stuk voor stuk uit/aan schakelen.

Het verdient niet de schoonheidsprijs, maar werkt bij mij wel: kies de account waarmee je een bericht wil sturen, de andere staan even uit.

Na het verzenden zet je het weer aan.

praseodym 20-04-08 14:46

Bedankt, dat is op zich nog wel een redelijke oplossing. Hopelijk lost Apple het in ieder geval in de toekomstige firmware wat netter op.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:00.