iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   KPN Smartphone Zeker Totaal voor de iPhone (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/112301-kpn-smartphone-zeker-totaal-voor-de-iphone.html)

RMVDH 17-02-12 14:53

KPN Smartphone Zeker Totaal voor de iPhone
 
Hallo Allen,

Helaas is mijn achterglas van mijn iPhone 4s gebroken. Het glas begint af te brokkelen dus heb ik naar KPN gebeld om dit te laten repareren.

Ze konden mij diezelfde middag nog een leentoestel aanbieden maar omdat ik laat thuis zou zijn was dit geen optie. Ook las ik meerdere verhalen op internet over slechte leentoestellen. Ik vroeg wat ik voor leentoestel kreeg. De "Computer" had een android voor me uitgekozen. Ik betaal voor deze verzekering 15 euro p.m. dus ik verwacht ook echt een "vervangend" toestel. Ik heb dus aangegeven dat ik een iPhone wou. Dit kon wel, alleen moest ik iets langer wachten (2 dagen) zodat ze zeker konden stellen dat ik een iPhone kreeg. Prima want dat kwam mij ook het beste uit qua werk.

Ze komen dus vandaag tussen 13.00 en 17.00 uur maar wat kan ik hier van verwachten. Heb namelijk meerdere "negatieve" verhalen gelezen. Via wat gaat dit (Pro Assist)? En wat als het leentoestel toch anders blijkt te zijn... kan ik dat gewoon weigeren? Bellen ze voordat ze komen?

Ik hoor graag van jullie!
Alvast bedankt!

Mvg,
Romy

ButcherJF 19-02-12 02:07

Kennelijk was er niemand die hierover informatie kon verstrekken. Hoe is het verlopen tot nu toe? Het zou mooi zijn als jij je ervaringen hier met ons deelt zodat een ander daar wellicht wat aan heeft.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:10.